Tornar

Agenda

Audiovisuals

Música per l'arquitectura | 48H Open House

Informació

Divendres, 14 de maig de 2021
De 17:30 fins 20:25
AUDITORI
Grauïta
Museu del Disseny

MÚSICA PER A L’ARQUITECTURA ofereix propostes que relacionen experiències arquitectòniques amb activitats creatives al voltant de la música, expressions artístiques sonores pensades per explicar l’arquitectura des de la immersió creativa i per influir en l’experiència arquitectònica del públic. Enguany entrarem al Disseny Hub Barcelona i explorarem el Museu del Disseny amb una passejada musical i arquitectònica; aprendrem a convertir una habitació en un ‘Home Studio’; escoltarem Núria Moliner relacionant música i arquitectura; i gaudirem d’un espectacle audiovisual sobre l’evolució de les ciutats, prenent com a inspiració l’edifici DHUB i el barri on s’allotja. Inscripció a l'enllaç lateral.

17:30 h Punt de trobada a DHUB (vestíbul c/Àlaba)
17:35 h – 18:20 h Consciència d’habitar, la veu i la música com instrument de comunicació. Una passejada musical i arquitectònica per l’edifici; paràmetres per a  l’anàlisi: textura, connectivitat i ritme. Amb Júlia Marbà, coordinadora del 48h Open House Bcn i la violinista Paula Alonso.
18:30 h – 19:05 h Xerrada. Creació d’un ‘Home Studio’: d’habitació a estudi musical: d’espai privat a espai de treball obert al món. Amb Roberto Orenes, productor musical i especialista en condicionament acústic.
19:10 h – 19:45 h Xerrada. Relació entre música i arquitectura. Amb Núria Moliner, arquitecta, músic i presentadora del programa Escala Humana de La 2.
19:55 h – 20:25 h Concert audiovisual TCR – EN DIAGONAL. Amb Datalash amb la col·laboració de la ballarina Anna Solà.
TCR-EN DIAGONAL és un espectacle sonor sobre el diàleg entre dansa, arquitectura i audiovisual, on l’arquitectura és continent i contingut. Datalash aspira a provocar una immersió sobre l’evolució de les ciutats, prenen com a inspiració l’edifici d’DHUB i el barri on s’allotja.

Altres Esdeveniments

Exposició temporal

Perpetuum Mobile en el marc Any Miralles

Mostra inèdita sobre el treball d'Enric Miralles com a dissenyador. Mobiliari i objectes dissenyats per al seu propi ús i al llarg de la seva vida es...

Exposició temporal
Exposició permanent

Modernisme, cap a la cultura del disseny

L'exposició es fixa en el modernisme com a inici de la cultura del disseny, l'emmarca en el context europeu i en destaca els nexes i la...

Exposició permanent