Barcelona Cultura

ADG BIG Talk: Desatranques Jaén, al Disseny Hub

Des del 2005, l'ADG-FAD ha organitzat més d'un centenar de xerrades mensuals al voltant de projectes, estudis, agències i conceptes vinculats a la direcció d'art i al disseny gràfic. La primera del 2020, però, trenca motlles i gira al voltant del case study de Desatranques Jaén, una empresa que es dedica a fer desembussos a Jaén amb un servei urgent les 24  hores del dia.

Encara són molts els que es pregunten com una petita empresa familiar ha aconseguit convertir-se en una inspiració per a milers de creadors de contingut. El que va començar com una felicitació nadalenca casolana l'any 2015 ha esdevingut tot un fenomen a xarxes socials que avui acumula més de 70.000 seguidors a Twitter. L'empresa andalusa ha sabut generar una comunitat al seu voltant disposada interactuar amb els seus continguts i a comprar tota mena de marxandatge, tot convertint-se en un referent de la cultura digital del moment.

Per explicar-nos de primera mà aquest fenomen, l'ADG-FAD ha convidat a Jorge M. Herculano, informàtic, community manager i creador dels memes i les peces d'humor que aconsegueixen milers de repiulades. En un moment on tothom busca ser viral, l'enginy es converteix en l'eina més valuosa.

Us esperem el pròxim 29 de gener a la sala C del Disseny Hub Barcelona amb la primera ADG BIG Talk de l'any. La xerrada serà a les 19 h, i les portes s'obriran mitja hora abans. Encara queden entrades disponibles, us recomanem que us afanyeu a reservar-les abans que es completi l'aforament. Com sempre, els membres de l'ADG podran gaudir d'entrada gratuïta.

Altres notícies

Tot això passarà al Disseny Hub el 2020

10/01/2020

Arrenca el 2020 i el Disseny Hub Barcelona encara una àmplia programació d’exposicions, activitats i festivals...

Recta final de l’exposició temporal “Vic...

10/01/2020

L’exposició temporal ...

Exposició Premi Catalunya Ecodisseny 201...

10/01/2020

Des de mitjans de desembre, i amb motiu de l’exposició temporal...

L’ADC*E Night reuneix la millor creativi...

09/01/2020

Fa tan sols un parell de mesos que vam acollir al Disseny Hub Barcelona la sisena edició de l'ADCE European Creativity Festival, el...