ADG BIG Talk: Desatranques Jaén, al Disseny Hub

Des del 2005, l'ADG-FAD ha organitzat més d'un centenar de xerrades mensuals al voltant de projectes, estudis, agències i conceptes vinculats a la direcció d'art i al disseny gràfic. La primera del 2020, però, trenca motlles i gira al voltant del case study de Desatranques Jaén, una empresa que es dedica a fer desembussos a Jaén amb un servei urgent les 24  hores del dia.

Encara són molts els que es pregunten com una petita empresa familiar ha aconseguit convertir-se en una inspiració per a milers de creadors de contingut. El que va començar com una felicitació nadalenca casolana l'any 2015 ha esdevingut tot un fenomen a xarxes socials que avui acumula més de 70.000 seguidors a Twitter. L'empresa andalusa ha sabut generar una comunitat al seu voltant disposada interactuar amb els seus continguts i a comprar tota mena de marxandatge, tot convertint-se en un referent de la cultura digital del moment.

Per explicar-nos de primera mà aquest fenomen, l'ADG-FAD ha convidat a Jorge M. Herculano, informàtic, community manager i creador dels memes i les peces d'humor que aconsegueixen milers de repiulades. En un moment on tothom busca ser viral, l'enginy es converteix en l'eina més valuosa.

Us esperem el pròxim 29 de gener a la sala C del Disseny Hub Barcelona amb la primera ADG BIG Talk de l'any. La xerrada serà a les 19 h, i les portes s'obriran mitja hora abans. Encara queden entrades disponibles, us recomanem que us afanyeu a reservar-les abans que es completi l'aforament. Com sempre, els membres de l'ADG podran gaudir d'entrada gratuïta.

Altres notícies

Sara González de Ubieta: “Consumir tres...

10/08/2020

Al febrer, la dissenyadora i investigadora Sara González de Ubieta rebia el ...

Disseny d’emergència per salvar vides

15/07/2020

El mes de novembre el Museu del Disseny presentarà...

Jordi Sellas: “La cultura que requereixi...

14/07/2020

El periodista i gestor d'empreses culturals Jordi Sellas...

Cultura digital és cultura

14/07/2020

La digitalització de la cultura és un fet. La covid-19 ha posat en evidència el que ja feia temps que s’estava...