ADI Reconeix: un homenatge a l’enginy en temps de crisi sanitària

ADI-FAD incorpora ADI Reconeix, una convocatòria paral·lela als Premis ADI per reconèixer els productes i projectes desenvolupats per combatre l'emergència sanitària derivada de la covid-19. Amb els sistemes sanitaris col·lapsats per la pandèmia global, la solidaritat de la ciutadania i especialment de la comunitat del disseny ha esdevingut un element clau per a la producció de material sanitari per fer front a la malaltia. El disseny de mascaretes, protecció personal i els respiradors són alguns dels productes que poden presentar-s’hi.

La participació està oberta a totes aquelles propostes d’àmbit nacional ideades tant per individus, col·lectius i empreses com entitats. Si el projecte ha estat realitzat a l'estranger amb un màxim responsable espanyol o ha estat finançat amb capital nacional, es podrà presentar igualment a la convocatòria. 

La junta de l’ADI-FAD i un Comitè d’Experts reunits entorn les àrees del disseny industrial, l’enginyeria, la sanitat i l’educació avaluaran les propostes participants per escollir el producte premiat amb l’ADI Reconeix, que serà anunciat durant la cerimònia de lliurament dels Premis ADI 2020. Totes les propostes inscrites seran publicades en un llistat a l’ADI Book 2020.

El premiat rebrà un diploma de reconeixement i un segell oficial ADI Reconeix. Igualment, l'associació es compromet a difondre el projecte a través dels seus canals.

La inscripció a la convocatòria és gratuïta i romandrà oberta fins a l’1 de juliol de 2020.

Altres notícies

El Festival Cruïlla es reinventa amb Cr...

09/07/2020

El Cruïlla és un dels molts festivals que ha tingut que endarrerir la seva edició del 2020 degut a la crisi sanitàia provocada...

Barcelona acull la seu de la World Desig...

17/06/2020

La xarxa global World Design Weeks, fundada al 2016 per les design weeks de Barcelona, Helsinki, Holanda, San Francisco, Toronto, Ciutat...

David Bueno: “La creativitat és el que p...

12/06/2020

David Bueno és doctor en biologia i professor i investigador a la secció de...