Arriba la IV Mostra Internacional d'Audiovisuals d'Artesania

La Mostra d’Audiovisuals d’Artesania celebrarà la quarta edició durant els mesos d’octubre i novembre. Es tracta d’una iniciativa impulsada per Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), de la Generalitat de Catalunya. Així, del 23 d’octubre a l’1 de novembre es podran veure les diferents peces audiovisuals a la plataforma FILMIN i al canal de televisió Fibracat.tv, cada dilluns des del 5 de desembre fins al 20 de març.

Aquest esdeveniment vol ser el punt de trobada entre el món artesanal i l’audiovisual per generar sinergies, amb la finalitat d’impulsar la creació de productes audiovisuals de qualitat, basats en processos creatius artesanals i on el protagonista és l’artesà i artesana i la seva obra.

Enguany podrem veure 15 peces audiovisuals nacionals i internacionals. D’aquests, 13 curtmetratges documentals, 1 videocreació  i 1 curtmetratge de ficció. Aquestes peces mostren diferents històries contemporànies sobre els creadors i les creadores i els artesans i les artesanes. A més, totes elles mostren la diversitat i la riquesa creativa del món artesanal.

Un dia abans de l’inici de la mostra, el  22 d’octubre, el Museu del Disseny acollirà la gala inaugural, que comptarà amb la participació de tots les persones que enguany participen a la mostra.

Consulta la programació aquí.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...