Art social, arquitectura i llum al Disseny Hub Barcelona

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres exposicions entorn al món de la joia, presentem dues noves mostres i un festival.

La primera exposició que presentem és la mostra internacional ‘BANKSY. The Art of Protest, una immersió multisensiorial al controvertit món d’aquest influent artista urbà. Del 4 de novembre al 13 de març de 2022 es podran veure al Disseny Hub un centenar d’obres originals cedides en exclusiva per col·leccions privades internacionals. Algunes d’elles veuran la llum davant del públic per primera vegada. Les peces tracten diferents temàtiques com la globalització, la guerra, el canvi climàtic, la lluita de classes o el consumisme, executades amb diferents tècniques com l’oli, l’acrílic o l’esprai sobre llenç i fusta. Una ocasió única per descobrir l’art de denúncia d’una de les figures que ha revolucionat l’art contemporani, desafiant el sistema a través d’obres per tot el món.

La segona exposició és ‘MIAS. The making of making (architecture)’, dedicada a Josep Miàs i els processos de disseny que es van treballar des de l’estudi que va fundar l’any 2000. A través de més de quaranta maquetes i diverses tècniques experimentals, es posa èmfasi en tot allò que succeeix abans de l’obra construïda i acabada. Aquesta mostra està coorganitzada per l’Estudi  MiAs i el Disseny Hub Barcelona, i es podrà veure del 12 de novembre al 9 de gener de 2022.

I, per acabar, una proposta exterior. I és que aquest 2021 torna el Festival Internacional d’Arts Lumíniques al Disseny Hub i als carrers de Barcelona. Una edició especial on artistes i escoles ompliran de llum el barri del Poblenou amb propostes artístiques basades en l’experimentació i la innovació del disseny, la il·luminació i l’arquitectura. El festival se celebrarà del 5 al 7 de novembre, i tindrà com escenari diversos indrets del barri, entre ells el Disseny Hub. Aquest any caldrà fer la reserva prèvia per assistir a les diferents activitats.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...

L’arquitectura de Miàs, al Disseny Hub

15/11/2021

L’arquitectura imprevisible, innovadora i experimental de Josep Miàs serà protagonista aquesta tardor. Del 12 de novembre al 9 de gener, el...