B Citizen Lab: un espai de participació per a una Barcelona més sostenible

La Barcelona Design Week City Festival acollirà enguany un espai de trobada, aprenentatge i generació participativa d’idees per afavorir la construcció d’una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible.

Serà amb el B Citizen Lab, una activitat que “permetrà a la ciutadania participar en la creació d’un diagnosi col·lectiu sobre els reptes de la ciutat i avançar en un procés d’ideació i reflexió per identificar solucions”, explica Pablo Sánchez, de B Lab Spain.

B Citizen Lab aglutina diverses accions. Per una banda, una consulta ciutadana per identificar, de forma col·lectiva, els reptes i oportunitats associats als Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts per les Nacions Unides per al 2030 (ODS2030). Aquesta enquesta ja està activa i hi pots accedir a través d’aquest enllaç.

En segon lloc, cinc xerrades gratuïtes sobre experiències i casos d’èxit d’empreses i organitzacions que treballen per una ciutat més sostenible. Aquestes converses tindran lloc el 16 d’octubre a l’exterior del Disseny Hub, a la zona dels Jardins d’Elisava.

La darrera activitat de B Citizen Lab és un acte de formulació col·lectiu d’idees +B, on els participants podran aportar propostes creatives per a la construcció d’un futur sostenible. Totes aquestes idees es materialitzaran en forma d’un mural que estarà exposat al Disseny Hub del 16 al 29 d’octubre.

I és que es tracta d’una oportunitat “per entendre millor quines són les prioritats en les que cadascú de nosaltres pot contribuir per fer de Barcelona una ciutat millor”, afegeix Sánchez.

Tota la informació aquí.

Altres notícies

VER AGUAS: “Amb el reaprofitament també...

21/10/2021

La Laura i l’Andrea formen l’equip de VER AGUAS, un projecte gastronòmic que neix de...

Torna la gran festa dels mercats de Barc...

20/10/2021

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries,...

L’interiorisme català, a debat en una no...

20/10/2021

Un any més l’ARQUIN-FAD presenta l’Arquinset, un esdeveniment anual que uneix...

Art social, arquitectura i llum al Disse...

20/10/2021

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres ...