Barcelona, hub europeu de la innovació social

En línia amb el compromís de la nostra ciutat i del BCD Barcelona Centre de Disseny amb la innovació social, l’Ashoka European Changemaker Summit aterra al Disseny Hub Barcelona els dies 26 i 27 de novembre. L'esdeveniment arriba a Barcelona per convidar-nos a reflexionar sobre com una Europa unida en solucions pot abordar millor els reptes col·lectius que ens planteja el futur des de l'òptica del disseny, la creativitat i l'empatia.

Amb un programa ple de debats, taules rodones, conferències i tallers de caràcter professional, el Summit aspira a convertir-se en el punt de trobada d'innovació social de referència a Europa i contribuir al posicionament de la ciutat com la capital europea d'innovació en àmbits com medi ambient, gènere, educació o migracions. Entre els temes que s'abordaran trobem, per exemple, com donar solució a problemes globals com el desenvolupament d'estratègies de lluita comunitària contra les fake news o l'ús de la intel·ligència computacional per millorar els diagnòstics mèdics.

L’Ashoka European Changemaker Summit, que connectarà els emprenedors i innovadors socials, líders corporatius i filantrops més influents d'Europa, comptarà amb la participació de més de 350 líders del canvi social, 40 ponents i els 16 nous emprenedors socials d'Ashoka a nivell europeu .

"Serà la primera vegada que es reuniran tants líders del canvi social en un mateix lloc. La nostra aspiració és disposar, després de la trobada, de més solucions, més idees i més col·laboracions de les que existien abans de començar", explica Alexandra Mitjans, directora d'Ashoka Espanya.

Les entrades per a l'esdeveniment estan exhaurides, però si no vols faltar a la teva cita amb la innovació social, encara estàs a temps de reservar la teva plaça gratuïta per a la Cerimònia d'Obertura, que tindrà lloc el dilluns 25 de novembre al Teatre Tívoli (Casp , 9). S'hi donaran a conèixer els noms dels quatre emprenedors socials espanyols de 2019, d'un total de 16 europeus que també es presentaran aquest dia. T'esperem!

Altres notícies

El Dream BIG Design escalfa motors

07/02/2020

El Dream BIG Design comença els preparatius per a una nova edició. La iniciativa, organitzada per...

In the Bauhaus Kitchen: un viatge a l’es...

07/02/2020

“L’objectiu de la Bauhaus, per descomptat, era millorar l’experiència de l’ésser humà dissenyant tot allò que l’envolta. […] La...

Quaranta anys més tard, Disueño desperta...

06/02/2020

El certamen Disueño va néixer a la Barcelona dels anys setanta per...

Torna la Mobile Week Barcelona 2020

06/02/2020

Què passarà quan les màquines siguin més intel·ligents que nosaltres? Com ens desplaçarem per la ciutat en cinc anys? Estem fent...