Barcelona Cultura

Barcelona, hub europeu de la innovació social

En línia amb el compromís de la nostra ciutat i del BCD Barcelona Centre de Disseny amb la innovació social, l’Ashoka European Changemaker Summit aterra al Disseny Hub Barcelona els dies 26 i 27 de novembre. L'esdeveniment arriba a Barcelona per convidar-nos a reflexionar sobre com una Europa unida en solucions pot abordar millor els reptes col·lectius que ens planteja el futur des de l'òptica del disseny, la creativitat i l'empatia.

Amb un programa ple de debats, taules rodones, conferències i tallers de caràcter professional, el Summit aspira a convertir-se en el punt de trobada d'innovació social de referència a Europa i contribuir al posicionament de la ciutat com la capital europea d'innovació en àmbits com medi ambient, gènere, educació o migracions. Entre els temes que s'abordaran trobem, per exemple, com donar solució a problemes globals com el desenvolupament d'estratègies de lluita comunitària contra les fake news o l'ús de la intel·ligència computacional per millorar els diagnòstics mèdics.

L’Ashoka European Changemaker Summit, que connectarà els emprenedors i innovadors socials, líders corporatius i filantrops més influents d'Europa, comptarà amb la participació de més de 350 líders del canvi social, 40 ponents i els 16 nous emprenedors socials d'Ashoka a nivell europeu .

"Serà la primera vegada que es reuniran tants líders del canvi social en un mateix lloc. La nostra aspiració és disposar, després de la trobada, de més solucions, més idees i més col·laboracions de les que existien abans de començar", explica Alexandra Mitjans, directora d'Ashoka Espanya.

Les entrades per a l'esdeveniment estan exhaurides, però si no vols faltar a la teva cita amb la innovació social, encara estàs a temps de reservar la teva plaça gratuïta per a la Cerimònia d'Obertura, que tindrà lloc el dilluns 25 de novembre al Teatre Tívoli (Casp , 9). S'hi donaran a conèixer els noms dels quatre emprenedors socials espanyols de 2019, d'un total de 16 europeus que també es presentaran aquest dia. T'esperem!

Altres notícies

Sara K Arnold: “La indústria de la moda...

26/11/2019

Sara K Arnold va estudiar disseny de moda a la Central Saint Martins. Preocupada pel medi ambient, va prendre la decisió de no...

HULA HOOP, l’experiència circular protag...

26/11/2019

Igual que en el cas d’un Hula Hoop, el disseny circular necessita moviment per a mantenir-se viu. Partint d’aquest símil neix la segona...

3 raons per no perdre’t el MODA-FAD Sust...

25/11/2019

El 29 de novembre acollirem al Disseny Hub Barcelona el...

Jamshid Alamuti: “Sense la creativitat,...

08/11/2019

Jamshid Alamuti és cofundador de PiSchool i director general de XU Exponential University Group. El seu esperit multifacètic el...