Barcelona ret homenatge a Toni Miró

El Disseny Hub ha estat l’encarregat d’acollir l’acte d’homenatge a Toni Miró, que ha organitzat l’ajuntament de Barcelona pocs mesos després de la seva mort. Sota el títol “Toni Miró: Moda i Vida”, l’esdeveniment s’ha centrat en la vida i obra del dissenyador.

L’auditori del Disseny Hub ha acollit una gran representació de la societat de la ciutat que va compartir moments amb el dissenyador, en un acte presentat per Peté Soler.

Durant l’esdeveniment s’ha presentat en primícia el documental Toni Miró: Amb els Cinc Sentits, produït per TV3 i dirigit per la periodista Peté Soler.

A més, Soler també ha estat l’encarregada de moderar una taula rodona en què han participat el dissenyador, Antonio Alvarado, Premio Nacional de Diseño de Moda 2021 i la directora científica de l’IED Barcelona, Pilar Pasamontes, i la directora de la Casa Àsia, Manene Gras Balaguer.

L’acte ha viscut el moment més emocional amb la projecció dels vídeos testimonials de persones properes al dissenyador de diferents àmbits, com Adolfo Dominguez, Gay Mercader i Carles Sans (Tricicle), entre d’altres.

Per recordar les creacions del dissenyador barceloní, els assistents han pogut veure una mostra de 13 conjunts de Toni Miró, que formen part de la col·lecció del Museu del Disseny. La mostra es completa amb sis esbossos originals dels vestits realitzats per a les Olimpíades de Barcelona de 1992.

Descobreix més sobre el documental amb l’entrevista a Peté Soler.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...