Call for Entries: es busquen expositors pel Design Market by FAD 2019

Els propers 13, 14 i 15 de desembre, al Disseny Hub Barcelona tornarem a acollir el Design Market: el mercat de dissenyadors independents que el FAD organitza cada Nadal. Si hi esteu interessats, les inscripcions per a presentar-s’hi com a expositor romandran obertes fins el 15 de setembre

Organitzat conjuntament per les diferents associacions del FAD, la iniciativa congrega prop de 10.000 visitants per edició i, durant tres dies, posa a l’abast de la ciutadania una gran varietat de productes que tenen en comú una gran qualitat i el disseny independent: objectes per a la llar i la persona, moda i complements, joieria contemporània, productes d’artesania, publicacions, elements gràfics, com pòsters, llibretes, calendaris o vinils, mobiliari, il·luminació i obres d’art de sèrie limitada, entre altres.

En aquesta edició, el Design Market vol acollir fins a 95 expositors, que seran seleccionats entre les propostes presentades per un comitè d’experts format per professionals del disseny, membres de les diferents associacions del FAD: A-FAD, artistes i artesans; ADG-FAD, directors d’art i dissenyadors gràfics; ADI-FAD, dissenyadors de producte, ARQUIN-FAD, arquitectes i interioristes; i MODA-FAD, dissenyadors de moda i complements.

Si no voleu deixar passar l'oportunitat de compartir el vostre disseny amb la nostra ciutat en un entorn on es reunirà els millors creadors actuals, nous talents i les marques més rellevants de l’avantguarda del disseny independent, us recordem que podeu presentar les vostres propostes fins el 15 de setembre. Voleu saber-ne més? Feu clic aquí per accedir al dossier d’enguany. 

Altres notícies

Els equipaments s’aniran posant en funci...

20/05/2020

La xarxa de Museus i Arxius municipals i Biblioteques de Barcelona, tancats des del passat...

Viu el Dia Internacional dels Museus des...

15/05/2020

Per primer cop, el Dia...