Ciència, tecnologia i sostenibilitat al 22@

Barcelona compta amb un nou programa per impulsar el turisme científic: “Barcelona, destí ciència”.

Es tracta d’una oferta en clau de ciència i tecnologia, amb set rutes científiques i visites a 46 centres de recerca i tecnologia, de la qual el Disseny Hub en forma part. Aquesta iniciativa, impulsada des de Barcelona Turisme, pretén promoure el turisme científic i crear nous recursos turístics per tal de diversificar i adequar el relat de Barcelona d’acord amb els atributs de la ciutat. En aquest sentit, es proposa una selecció de punts d’interès que tenen com a denominador comú la divulgació de la ciència, la tecnologia i la innovació, sense oblidar un aspecte clau en l’actualitat, la sostenibilitat.

Les visites i rutes estan dividides segons la disciplina. El Disseny Hub és un dels punts de l’itinerari “Edificis sostenibles 22@”, centrat en el districte tecnològic del Poblenou, el projecte de transformació urbanística innovador que pretén recuperar l’àrea industrial del Poblenou i convertir-la en un espai de sostenibilitat urbana. En aquest itinerari es podran veure alguns d'aquests edificis emblemàtics i sostenibles construïts amb mecanismes i materials que afavoreixen l'estalvi energètic i redueixen l'impacte ambiental. En concret, es tracta dels edificis del Banc de Sang i Teixits, Ca l'Alier, Centre Internacional de Negocis de Catalunya (CINC), Centre Tecnològic Leitat, Edifici del Grupo RBA Editores, Eix Comercial Glòries, Media TIC, Platinum@BCN i el mateix Disseny Hub Barcelona.

Pots consultar totes les rutes i com fer-les des d’aquí.

Altres notícies

Art Photo Bcn reforça el circuït fotogrà...

16/08/2022

La novena edició de l’Art Photo Bcn arriba amb novetats. Aquest...

'Tot Cor', la nova exposició d...

22/07/2022

Del 4 d'agost al 18 de setembre de 2022 el Disseny Hub Barcelona presenta per primera vegada la col·lecció...

L’ADG-FAD assessora en el concurs de la...

04/07/2022

Cada Onze de Setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya, un dia en què es commemora el final de la Guerra de Successió del 1714. En...

Ciència, tecnologia i sostenibilitat al...

04/07/2022

Barcelona compta amb un nou programa per impulsar el turisme científic: “Barcelona, destí ciència”.

Es tracta d’una oferta en clau...