Convocatòria oberta per a la quarta edició de la Barcelona Fashion Forward

El programa d’acompanyament a joves dissenyadors i dissenyadores, la Barcelona Fashion Forward, obre de nou la convocatòria per a impulsar marques de roba emergents.

Es tracta d’una iniciativa promoguda per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i el Disseny Hub Barcelona, amb l’objectiu de donar suport en l’optimització de processos i mètodes, incorporant els joves dissenyadors en els camps de la professionalització, comercialització, comunicació i digitalització dels seus projectes. Està dirigit a persones autònomes o empreses de la ciutat de Barcelona o l’àrea metropolitana, especialitzades en el disseny, confecció i comercialització de productes tèxtils acabats de dona, home, infantil, calçat o accessoris.

La Barcelona Fashion Forward està gestionat per un equip de persones expertes en l’àmbit de la gestió empresarial, l’emprenedoria i el sector de la moda i consta de dues fases: una primera de formació i mentoria, que tindrà una durada de cinc mesos i hi podran participar 15 persones; i una segona de pla de serveis, que tindrà una durada de sis mesos i hi participaran quatre empreses o dissenyadors/es seleccionats a partir del grup de la primera fase. En aquesta segona fase els i les participants treballaran temes com el showroom de vendes, el showroom de comunicació, l’agència de màrqueting digital i la comercialització a públic final.

La convocatòria està oberta fins al 29 de gener de 2023 i per presentar la candidatura al programa cal omplir la fitxa d’inscripció i enviar-la a l’adreça de correu fashionforward@barcelonactiva.cat. Un cop tancat el període d'inscripció, es farà la selecció dels 15 participants.

 

Així va ser l'experiència de l'edició passada.

Altres notícies

“Llum BCN dona un altre sentit a l'...

31/01/2023

Barcelona tornarà a brillar amb més força que mai amb una nova edició del festival...

El Poblenou s’il·lumina amb el festival...

30/01/2023

Un any més arriba el Llum BCN, un dels festivals europeus de referència en les...

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...