Davant dels reptes, el disseny és la resposta

L’alumnat de l’IED Barcelona presenta solucions als reptes actuals a través del disseny.

Del 23 de març a l'1 de maig el Disseny Hub Barcelona acollirà l’exposició “IED Barcelona Manifesto”. La mostra presenta les reflexions i els treballs de l’alumnat d’aquest centre per fer front als reptes de la societat contemporània mitjançant el disseny.

Amb aquest propòsit s’han seleccionat una sèrie de creacions dels estudiants que es podran veure a IED Barcelona Manifesto. Les obres pertanyen a especialitats diverses com el disseny estratègic, el disseny de moda, el disseny de producte, el disseny gràfic o el disseny d'interiors.

Les temàtiques entorn de les quals girarà la mostra són la inclusivitat, l’impacte social, la sostenibilitat o l’ús humanitzat de la tecnologia. A més, l’exposició també inclou la projecció d’un vídeo que conté el manifest de l'IED Barcelona, on els estudiants expliquen què és per ells i elles el disseny i perquè, davant dels reptes actuals, el disseny és la resposta.

Des de l’IED Barcelona Centre Superior de Disseny fa més de 20 anys que treballen per la formació en disseny amb l'objectiu d'intervenir positivament al món des d'un llenguatge propi.

Altres notícies

“No és l’espai en si mateix, sinó com ca...

19/04/2023

Guillermo Santomà és arquitecte i dissenyador. Enguany ha estat l’encarregat de liderar la proposta d’Inspired in Barcelona al...

A la recerca dels ODS, una Scape Box al...

19/04/2023

El Museu del Disseny us proposa una...

Present i futur de l’art digital de Barc...

19/04/2023

En el marc de l’exposició ‘Digital Impact’, que s’inaugura el 28 d’abril, l’...