Descobreix el nou guarniment d’art floral per a aquestes festes

L’esperit de les festes arriba al nostre equipament de la mà de l’escola d’Art Floral Rosa Valls de Mercabarna-flor. I és que aquest any, la institució formativa s’encarrega de la decoració de Nadal al Disseny Hub Barcelona.

La intervenció artística que podeu trobar s’inspira en les boles que decoren els arbres de Nadal i que alhora trenquen amb les línies rectes i minimalistes del Disseny Hub. D’aquesta manera es crea una atmosfera dinàmica dins del mateix espai, deixant els rastres de les boles que ens acompanyaran pels passadissos i sales de l’edifici. A la proposta hi ha participat Rosa Valls i Silvia Mir amb les alumnes Teresa Valls, Laura Cortes, Nuria Balcells i Isabel Gutiérrez.

L’escola Rosa Valls va néixer fa més de 15 anys arrel de les inquietuds de presentar a la societat tot el que fa referència al món de l’art floral, tant a nivell nacional com internacional. L’escola té una llarga experiència en formació vinculada al món floral a través de cursos i tallers. De fet, és centre col·laborador de l’àrea de formació de Mercabarna i imparteix el curs de Formació de floristeria, amb titulació oficial del Ministeri de Treball. A banda, Rosa Valls també ofereix xerrades i demostracions complementàries per difondre el món floral no només al sector professional sinó també al públic general interessat en aquest àmbit artístic.

Aquesta no serà la primera vegada que el Disseny Hub Barcelona dona visibilitat a les escoles d’art floral de Catalunya. El passat 2019 vam acollir el projecte de l’Escola de Floristeria i Paisatgisme de Catalunya amb una gran ferradura que donava la benvinguda al vestíbul de la planta B. Amb aquestes accions, el Disseny Hub vol reconèixer la bona feina que es fa de les escoles d’arts decoratives i també al volant de la floristeria.

Altres notícies

El projecte ‘(Oh!)pera’ connecta el tale...

17/01/2022

El Liceu, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament...

Oberta la convocatòria per participar al...

30/12/2021

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i...

Els millors productes d’ecodisseny de Ca...

09/12/2021

El passat mes d’octubre es va fer entrega dels...

Palo Alto i Can Ricart: dues apostes per...

09/12/2021

En els darrers anys el Disseny Hub ha anat reafirmant la seva posició com a epicentre del sector creatiu a Barcelona. Ara, dues noves iniciatives...