Digital Impact: la gran exposició immersiva de 2023

El plat fort del Disseny Hub per al 2023 és ‘Digital Impact’, la primera gran exposició vivencial d’art digital a Barcelona.

Es tracta d’una exposició immersiva de disseny i art digital que pretén desdibuixar les fronteres entre món físic i virtual amb una experiència expositiva que comptarà amb 16 artistes digitals de renom internacional, com els catalans Domestic Data Streamers, i Refik Anadol, Universal Everything, Joëlle Snaith, Alba G. CorralRandom International.

Dirigida per Pep Salazar i comissariada per Héctor Ayuso i Oriol Pastor, compta amb la proposta expositiva de l’Estudi Antoni Arola. La mostra es podrà veure del 28 d’abril al 27 d’agost al Disseny Hub i estarà dirigida a tots els públics. Així, el visitant se submergirà en una experiència que no el deixarà indiferent i que el farà reflexionar sobre qüestions vinculades a l'art del futur i el paradigma digital. "És l'art digital una curiositat o un canvi de paradigma?" "Serà el nou Picasso un artista digital? I un robot?"

Aquesta mostra vol aproximar l’art digital a la ciutadania i integrar en la consciència col·lectiva la idea que l’element digital pot provocar reaccions i emocions en el públic que s’hi endinsa. A banda, també vol ensenyar l’impacte que el món digital té en nosaltres i, sobretot, l’impacte que nosaltres tenim sobre el món digital a través de l’avantguarda artística, el disseny, la poètica i la interactivitat.

‘Digital Impact’ respon a l’aposta del Disseny Hub per l’art digital i els nous formats. Entre els seus eixos de treball, una de les principals potes és la de situar l’equipament com un espai de referència per a la posada en valor i la projecció de les indústries creatives. L’exposició és un projecte del Disseny Hub Barcelona amb el suport de la regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Ja pots comprar les teves entrades aquí.

Altres notícies

“Llum BCN dona un altre sentit a l'...

31/01/2023

Barcelona tornarà a brillar amb més força que mai amb una nova edició del festival...

El Poblenou s’il·lumina amb el festival...

30/01/2023

Un any més arriba el Llum BCN, un dels festivals europeus de referència en les...

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...