Digital Realities a la nova edició del Design Beyond Technology

El projecte biennal Design Beyond Technology torna aquest mes de març. En concret, serà els dies 25 i 26, en una edició que serà online i es retransmetrà en streaming des del showroom de Roca Barcelona Gallery. La segona edició d’aquesta iniciativa impulsada per l’Associació de Disseny Industrial del FAD serà excepcionalment gratuïta, amb previ registre.

Les jornades Desing Beyond Technology tindran com a tema central Digital Realities i giraran entorn a quatre grans eixos: el disseny, la tecnologia, el futur i la sostenibilitat. El programa d’aquest 2021 inclou diferents conferències i Case Studies. Els primers conferenciants ja s’han anunciat, i inclou experts en el camp del disseny i la tecnologia a nivell nacional i internacional: Bas Van De Poel (SPACE10, Modem), Diego Lopez Urruchi (Norman Foster Foundation), Fredo De Smet, Isabelle Olsson (Google), Kris De Decker (Low Tech Magazine), Matteo Guarnaccia i Gabriel Alonso (Institute for Postnatural Studies) i Qin Li (Fuseproject).

Design Beyond Technology està adreçat a dissenyadors, enginyers, empreses tecnològiques i start-ups, així com universitats, centres de recerca i públic general interessat en el disseny i la tecnologia. Té per objectiu fer reflexionar dissenyadors i assistents sobre el seu rol de futur dins la seva disciplina en relació amb la tecnologia i donar a conèixer nous processos creatius relacionats amb la investigació tecnològica, digital i virtual.

Consulta el programa fent clic aquí.
Inscriu-te a les jornades fent clic aquí.

Altres notícies

Els barrets de Balenciaga, al plat! Part...

22/07/2021

El Museu del Disseny acull l’exposició ‘BALENCIAGA. L...

David Benzal: "Tenim escoles que es...

05/07/2021

David Benzal és concept artist i té una àmplia trajectòria participant en projectes d'escala...

L’univers Balenciaga, al Disseny Hub

05/07/2021

Fins al 3 d’octubre es podrà veure al Museu del Disseny l’exposició ‘...

El Museu del Disseny celebra la diversit...

05/07/2021

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, el 28 de juny, set institucions culturals han mostrat el seu compromís amb...