Digital Realities a la nova edició del Design Beyond Technology

El projecte biennal Design Beyond Technology torna aquest mes de març. En concret, serà els dies 25 i 26, en una edició que serà online i es retransmetrà en streaming des del showroom de Roca Barcelona Gallery. La segona edició d’aquesta iniciativa impulsada per l’Associació de Disseny Industrial del FAD serà excepcionalment gratuïta, amb previ registre.

Les jornades Desing Beyond Technology tindran com a tema central Digital Realities i giraran entorn a quatre grans eixos: el disseny, la tecnologia, el futur i la sostenibilitat. El programa d’aquest 2021 inclou diferents conferències i Case Studies. Els primers conferenciants ja s’han anunciat, i inclou experts en el camp del disseny i la tecnologia a nivell nacional i internacional: Bas Van De Poel (SPACE10, Modem), Diego Lopez Urruchi (Norman Foster Foundation), Fredo De Smet, Isabelle Olsson (Google), Kris De Decker (Low Tech Magazine), Matteo Guarnaccia i Gabriel Alonso (Institute for Postnatural Studies) i Qin Li (Fuseproject).

Design Beyond Technology està adreçat a dissenyadors, enginyers, empreses tecnològiques i start-ups, així com universitats, centres de recerca i públic general interessat en el disseny i la tecnologia. Té per objectiu fer reflexionar dissenyadors i assistents sobre el seu rol de futur dins la seva disciplina en relació amb la tecnologia i donar a conèixer nous processos creatius relacionats amb la investigació tecnològica, digital i virtual.

Consulta el programa fent clic aquí.
Inscriu-te a les jornades fent clic aquí.

Altres notícies

Arquitectura en clau musical

04/05/2021

Organitzat per 48h Open House Barcelona, Música...

L’Enric Miralles dissenyador

04/05/2021

Del 26 de maig al 29 d'agost arriba al Disseny Hub la mostra...

La millor creativitat europea, al Dissen...

03/05/2021

El Disseny Hub Barcelona acollirà l’exposició Travelling Exhibition 2021. La cita, que tindrà lloc del 10 al 30 de maig, serà una...