Digital Realities a la nova edició del Design Beyond Technology

El projecte biennal Design Beyond Technology torna aquest mes de març. En concret, serà els dies 25 i 26, en una edició que serà online i es retransmetrà en streaming des del showroom de Roca Barcelona Gallery. La segona edició d’aquesta iniciativa impulsada per l’Associació de Disseny Industrial del FAD serà excepcionalment gratuïta, amb previ registre.

Les jornades Desing Beyond Technology tindran com a tema central Digital Realities i giraran entorn a quatre grans eixos: el disseny, la tecnologia, el futur i la sostenibilitat. El programa d’aquest 2021 inclou diferents conferències i Case Studies. Els primers conferenciants ja s’han anunciat, i inclou experts en el camp del disseny i la tecnologia a nivell nacional i internacional: Bas Van De Poel (SPACE10, Modem), Diego Lopez Urruchi (Norman Foster Foundation), Fredo De Smet, Isabelle Olsson (Google), Kris De Decker (Low Tech Magazine), Matteo Guarnaccia i Gabriel Alonso (Institute for Postnatural Studies) i Qin Li (Fuseproject).

Design Beyond Technology està adreçat a dissenyadors, enginyers, empreses tecnològiques i start-ups, així com universitats, centres de recerca i públic general interessat en el disseny i la tecnologia. Té per objectiu fer reflexionar dissenyadors i assistents sobre el seu rol de futur dins la seva disciplina en relació amb la tecnologia i donar a conèixer nous processos creatius relacionats amb la investigació tecnològica, digital i virtual.

Consulta el programa fent clic aquí.
Inscriu-te a les jornades fent clic aquí.

Altres notícies

La 51a edició dels Premis Laus ja és aqu...

07/06/2021

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors...

Molt més que disseny

07/06/2021

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre...

El Cruïlla XXS aterra al Disseny Hub

07/06/2021

Estrenem temporada de concerts amb el Cruïlla XXS...