Oberta la convocatòria per participar al Sustainable Challenge'21

Ja està oberta la convocatòria per participar a la tercera edició del Sustainable Challenge. Fins al 12 d’octubre, estudiants de qualsevol disciplina relacionada amb la indústria de la moda i el disseny poden presentar la seva candidatura. L’objectiu és formar equips plurinacionals formats per estudiants espanyols, britànics italians i portuguesos, que treballaran amb l’ajuda de tutors i experts en la matèria.

Enguany, el lema és 'Industrial Symbiosis: A Booster to Circular Fashion'. És per això que la convocatòria d’enguany està enfocada al disseny de productes o serveis que aprofitin materials, residus i recursos per tal que s’elimini el malbaratament i es mantinguin els productes i els materials en circulació en l’economia.

La tercera edició del Sustainable Challenge s’emmarca dins la Barcelona Design Week, que tindrà lloc el 25 i 26 d’octubre, i també el Design Manchester (19 de novembre).

Els equips seleccionats es donaran a conèixer el 15 d’octubre i els resultats es podran veure en una exposició al Disseny Hub Barcelona el mes de desembre.

Sustainable Challenge és una iniciativa de MODA-FAD, juntament amb el festival Design Manchester, el British Council, el Polimi de Milà i la Nova Universidade de Lisboa.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...

L’arquitectura de Miàs, al Disseny Hub

15/11/2021

L’arquitectura imprevisible, innovadora i experimental de Josep Miàs serà protagonista aquesta tardor. Del 12 de novembre al 9 de gener, el...