Disseny, tendències i futur

La Barcelona Design Week City Festival torna amb un ampli ventall d’activitats entorn al disseny i la creativitat. Un exemple és la conferència Design Trends 22/23 del proper 19 d’octubre, organitzada per Simon i Future-A i amb Pepa Casado, fundadora de l’agència de trends forecasting Future-A, i Paula Cabo, fundadora de l’estudi creatiu Calacreativestudio.

En aquesta xerrada, Pepa Casado parlarà sobre les últimes tendències en disseny, tal com explica: “partint dels canvis soci-culturals analitzarem com les necessitats emergents es tradueixen en productes i serveis de disseny que donen una resposta a les demandes de la societat, com a consumidors i com a usuaris”.

I és que conèixer les tendències aporta una visió més àmplia sobre la capacitat que té el disseny de transformar i millorar la vida de les persones. “No es tracta únicament de conèixer els colors i acabats que es porten, sinó d’entendre com el disseny modifica el valor, la percepció i la funció dels objectes amb els quals ens relacionem”, afegeix Casado.

No et perdis aquesta activitat dins la Barcelona Design Week! Tens més informació aquí.

Altres notícies

VER AGUAS: “Amb el reaprofitament també...

21/10/2021

La Laura i l’Andrea formen l’equip de VER AGUAS, un projecte gastronòmic que neix de...

Torna la gran festa dels mercats de Barc...

20/10/2021

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries,...

L’interiorisme català, a debat en una no...

20/10/2021

Un any més l’ARQUIN-FAD presenta l’Arquinset, un esdeveniment anual que uneix...

Art social, arquitectura i llum al Disse...

20/10/2021

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres ...