El Disseny Hub formarà part del nou circuit artístic AR-DE

El 10, 11 i 12 de desembre entrarà en funcionament l’AR-DE, el nou circuit artístic creat pel Poblenou Urban District per promoure l’art i el disseny al territori. La proposta aglutina galeries, showrooms i museus de la ciutat, entre els quals s’hi troba el Disseny Hub Barcelona.

En total, s’ha comptat amb la complicitat d’onze entitats i espais, que aproparan al públic la seva programació i donaran visibilitat als seus projectes artístics. Al Disseny Hub, per exemple, es podran veure les exposicions ‘MIAS. The making of making (architecture)’, la recent inaugurada ‘Objectes comuns. Històries locals, debats globals’ o ‘BANKSY. The art of protest’.

Propostes paral·leles: realitat augmentada i xerrades itinerants

A banda del propi circuit AR-DE, Poblenou Urban District presenta dues propostes paral·leles per als dies 10, 11 i 12 de desembre. Per  una banda, l’app AR-DE, un projecte innovador que introdueix tecnologia immersiva a través de realitat augmentada i que permetrà veure una escultura virtual de mig format instal·lada a cadascun dels espais participants i altres tres enclavaments destacats amb gran format.

I, per altra banda, les ja conegudes Urban Talks, on els participants podran completar la seva immersió en l’art i el disseny, i altres temes com la sostenibilitat, l’economia i la tecnologia a través de les reflexions d’experts en aquest camps.

Altres notícies

El projecte ‘(Oh!)pera’ connecta el tale...

17/01/2022

El Liceu, la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament...

Oberta la convocatòria per participar al...

30/12/2021

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa i...

Els millors productes d’ecodisseny de Ca...

09/12/2021

El passat mes d’octubre es va fer entrega dels...

Palo Alto i Can Ricart: dues apostes per...

09/12/2021

En els darrers anys el Disseny Hub ha anat reafirmant la seva posició com a epicentre del sector creatiu a Barcelona. Ara, dues noves iniciatives...