El Disseny Hub s’omple d’art urbà

Barcelona és una ciutat que té una estreta relació amb l’art urbà i les arts de carrer, això la converteix en un pol d’atracció d’artistes urbans. Durant la primera quinzena de novembre el ‘Volta. Cicle de creativitat urbana’ aproparà aquest corrent artístic a la ciutadania amb un programa d’activitats, que tindrà lloc al Disseny Hub del 7 al 15 de novembre.

El cicle, organitzat per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), en co-producció amb l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD) i la col·laboració de la de Fundación Contorno Urbano, l’impuls del Disseny Hub Barcelona i el patrocini de Montana Colors, s’organitzarà en tres blocs.

En primer lloc, es donarà el tret de sortida al festival amb la realització de tres intervencions artístiques efímeres a l’exterior del Disseny Hub. Serà del 7 al 12 de novembre a càrrec dels artistes Octavi Serra i El Rughi.

El dissabte 12 el plat fort serà una jornada de cinc tallers, en els quals la ciutadania podrà posar en pràctica les diferents tècniques que s’utilitzen en l’art urbà. Descobrirem la tècnica de l’stencil (plantilles) i del difuminat, de la mà de Rice i Dirty. A més, també crearem els nostres propis stickers i grafittis amb Secle i Kapi.

Finalment, el programa finalitzarà amb una taula rodona per debatre, reflexionar i parlar sobre l’estat actual de l’art urbà a Barcelona. Diferents agents del sector dialogaran sobre com una ciutat pot ser l’ecosistema per al creador urbà i quin paper juga la ciutadania en aquest moviment artístic.  

Pots consultar la programació aquí.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...