El Disseny Hub, un refugi climàtic durant l’hivern

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els refugis climàtics. Es tracta d’una iniciativa que va néixer l’any 2019 per oferir confort tèrmic a qui ho necessiti durant l’estiu i l’hivern.

El Disseny Hub es converteix així en un refugi climàtic d’hivern. L’equipament oferirà a la població àrees de descans, wifi gratuït, punt de càrrega per a dispositius mòbils i lavabos.

A més, el nostre equipament tindrà programada la climatització a un mínim de 19º a l’interior, seguint la normativa d’emergència energètica actual. I totes aquelles persones que ho desitgin podran demanar un got d’aigua a la cafeteria. 

Per fer front a l’onada de fred trobareu a la vostra disposició 197 equipaments repartits per tota la ciutat, com equipaments municipals, museus, biblioteques i centres esportius. Tots aquests espais són accessibles i estan degudament senyalitzats amb el distintiu corresponent.

Consulta els diferents refugis climàtics de la ciutat aquí.

Altres notícies

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...

Digital Impact: la gran exposició immers...

17/01/2023

El plat fort del Disseny Hub per al 2023 és ‘Digital Impact’, la primera gran...

Quin és el futur de l’artesania?

17/01/2023

Un any més el Disseny Hub és l’encarregat d’acollir el  “IV Crafts NOW. Festival d'artesania i innovació”, que se celebrarà el...