El disseny també pot ajudar a millorar la salut del planeta

La Barcelona Design Week City Festival ens porta un recopilatori de propostes per a millorar la salut del planeta a través de l’exposició ‘Idees per a la Humanitat: Receptari per a la Salut Planetària’. En format audiovisual, la mostra presenta diversos vídeos curts a mode de tutorials, instruccions, manifestos, històries individuals i accions col·lectives que “aborden els problemes que plantegen l’actual crisi del planeta i proposen solucions des de la perspectiva del disseny. Els dissenyadors tenim la responsabilitat d'actuar, proposar, desafiar i compartir”, apunta Patricia Lora, Corporate Relations Manager de la RMIT University d’Austràlia, una de les expertes que ha participat en aquesta iniciativa.

I és que l’exposició és resultat d’un projecte internacional d’aprenentatge online en el que han treballat conjuntament setanta estudiants i vuit acadèmics de diferents universitats: la Univeristy of the Arts London, la RMIT University i l’escola Elisava.

“L’objectiu és conscienciar de les conseqüències de l’actual crisi climàtica i ajudar a prendre decisions informades sobre aspectes que tenen un impacte en la salut del planeta i en les nostres pròpies vides” explica Patricia Lora.

Podràs visitar la mostra del 15 al 30 d’octubre a la Roca Barcelona Gallery.

Altres notícies

VER AGUAS: “Amb el reaprofitament també...

21/10/2021

La Laura i l’Andrea formen l’equip de VER AGUAS, un projecte gastronòmic que neix de...

Torna la gran festa dels mercats de Barc...

20/10/2021

Els dies 22, 23 i 24 d’octubre torna la fira Mercat de Mercats i ho fa amb una ubicació excepcional: la plaça de les Glòries,...

L’interiorisme català, a debat en una no...

20/10/2021

Un any més l’ARQUIN-FAD presenta l’Arquinset, un esdeveniment anual que uneix...

Art social, arquitectura i llum al Disse...

20/10/2021

La programació per a aquesta tardor al Disseny Hub no s’atura! Després de presentar les tres ...