El Dream BIG Design escalfa motors

El Dream BIG Design comença els preparatius per a una nova edició. La iniciativa, organitzada per Imagine Creativity Center i impulsada per BCD Barcelona Centre de Disseny, vol apropar els joves a la realitat de la innovació de les empreses i fer valdre el seu talent per construir un futur més sostenible i responsable.

Aquest programa d’innovació disruptiva desafia les empreses a plantejar un repte estratègic, i els joves a participar en una competició on es generaran solucions que donaran resposta a aquests reptes, seguint el mètode Lombard, basat en els principis del design thinking i el design doing.

Els projectes finalistes tindran l'oportunitat d’accelerar-se en altres programes impulsats per Imagine, amb el suport de diferents mentors d'innovació.

Més informació a info@bcd.es.

Altres notícies

El Dream BIG Design escalfa motors

07/02/2020

El Dream BIG Design comença els preparatius per a una nova edició. La iniciativa, organitzada per...

In the Bauhaus Kitchen: un viatge a l’es...

07/02/2020

“L’objectiu de la Bauhaus, per descomptat, era millorar l’experiència de l’ésser humà dissenyant tot allò que l’envolta. […] La...

Quaranta anys més tard, Disueño desperta...

06/02/2020

El certamen Disueño va néixer a la Barcelona dels anys setanta per...

Torna la Mobile Week Barcelona 2020

06/02/2020

Què passarà quan les màquines siguin més intel·ligents que nosaltres? Com ens desplaçarem per la ciutat en cinc anys? Estem fent...