El Festival Cruïlla es reinventa amb Cruïlla XXS, concerts diaris per a 400 persones en espais singulars de la ciutat

El Cruïlla és un dels molts festivals que ha tingut que endarrerir la seva edició del 2020 degut a la crisi sanitàia provocada per la COVID-19. El festival, es es celebará el 2021, oferia un cartell de luxes per l'edició que s'hauria d'haver cel.lebrat el principis de juliol amb artiles com Two Door Cinema Club, Placebo o Gwen Stefani.  Malgrat això, la organització no ha volgut que pari la música aquest estiu, i per això s'ha reinventat amb el concepte Cruïlla XXS. Cruïlla XXS recull totes les idees originals del seu germà gran en un format més reduït. Més de 200 artistes de diferents disciplines , principalment música per també de dansa, arts escèniques, circ, humor i ponències, culminaran el cartell del festival que se celebra del 1 al 31 de juliol en diferents localitzacions de la ciutat de Barcelona. 

Els seus esdeveniments estaran limitats a 400 persones per conectar amb el públic d'una foma més intima i propera i es celebrarà en espeais emblemàtics com el Poble Espanyol, els jardins del Teatre Nacinal de Catalunya, l'edifici del Disseny Hub Barcelona en la plaça de les Glòries, i el Recinte Modernista de Sant Pau, o fins i tot, el Camp Nou.

D'aquesta forma, en el Cruïlla XXS podrem veure artistes tant diferents com Max Richter revisitant les obres de Vivaldi en el TNC el sides 9 i de juliol; Enric Montefusco actuat al Poble Espanyol el 23 de juliol, o els Els Amics de les Arts presentant el seu nou disc al Camp Nou el divendres, 31 de juliol. Consulta tot això i el que passa al Disseny Hub, al cartell complert del Cruïlla XXS.

Altres notícies

Nacho Padilla: «El foc polític indiscrim...

20/10/2020

El director creatiu de l’Ajuntament de Barcelona, Nacho Padilla, insisteix a fugir d’allò anodí: que la comunicació...

Comerços i joves creatius van de la mà a...

13/10/2020

Dissenyem Comerç, la iniciativa de l’Ajuntament de...

Tallers Oberts de l’A-FAD, una tardor d’...

13/10/2020

Amb la intenció de donar suport al món de la creació, l’art, l’artesania i el disseny, l’A-FAD impulsa...

La 12a edició del festival Blanc! arriba...

13/10/2020

El Blanc! Festival celebra la seva 12a edició en un context atípic, en què ...