El festival FLIC celebra 11 anys

La literatura i les arts infantils i juvenils tornen a ser protagonistes aquesta tardor en una nova edició del festival FLIC, que se celebrarà els dies 20 i 21 de novembre.

Durant dos dies el Museu del Disseny de Barcelona acollirà diverses propostes artístiques i lúdiques per a famílies que busquen altres maneres de viure la literatura. S’hi podran veure reptes i activitats vinculades a l’art, el joc i la literatura, així com una sessió de curtmetratges. Totes les propostes s’articularan en funció de diferents Circuïts, que tindran un objectiu comú: endinsar-se en els 40 llibres seleccionats enguany sota el segell FLIC Recomana a propòsit del tema de l’edició d’enguany, la ficció.

A banda de les activitats per a públic familiar, el Museu del Disseny també acollirà el FLIC PRO, amb xerrades i espais de networking per als professionals del sector i els amants de la literatura infantil i juvenil. El FLIC PRO tindrà lloc del 15 al 19 de novembre i també es podrà seguir en streaming. Comptarà amb més de 20 xerrades i més de 40 veus nacionals i internacionals, entre les quals destaquen els autors Peter Van Den Ende (Travessia, Libros del Zorro Rojo), Jurga Vilé (Siberian Haiku, SelfMadeHero), Alex Nogués (La Platja dels inútils, Akiara Books; Un pèl a la sopa, Flamboyant), Andrew Donkin i Eoin Colfer (Ilegal, Alianza) i Noemí Villamuza. Algunes de les xerrades del divendres es podran veure també presencialment a l’auditori del Museu del Disseny.

Com a tancament del festival l’auditori del Museu del Disseny acollirà el lliurament del PREMI FLIC 11, el guardó que el FLIC atorga anualment en reconeixement a persones i projectes que destaquen pel seu paper en el foment i la difusió de la literatura infantil i juvenil en estreta relació amb les arts.

El festival FLIC està organitzat per Tantàgora Serveis Culturals i se celebra a diverses ciutats com Barcelona, Madrid i Vic.

Trobareu tota la informació sobre el festival i el programa de les activitats al web.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...