El millor disseny arquitectònic del 2021 als premis FAD d’Arquitectura

Els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme de l’ARQUIN-FAD, ja tenen projectes guanyadors. Les obres guardonades han estat escollides d’entre els 21 projectes finalistes d’un total de 368 obres presentades a concurs.

En totes les categories dels premis han estat presents significatives obres de rehabilitació o de reutilització d’allò que ja existia.

D’aquesta manera, el jurat ha atorgat el Premi FAD d’Arquitectura 2021 al projecte Fabra & Coats & habitatge social i castellers dels arquitectes Mercè Berengué i Miguel Roldán de Roldán Berengué arquitectes. Per altra banda, el Premi FAD d’Interiorisme ha estat per a l’Estudio Omar a Barcelona, amb un projecte dels arquitectes Jordi Ayala-Bril, Jonathan Arnabat, Aitor Fuentes, Igor Urdampilleta i Albert Guerra d’Arquitectura-G. Pel que fa al Premi Ciutat i Paisatge, ha guanyat el projecte de remodelació de la Plaza de Armas de Ferrol de l’arquitecte Carlos Alberto Pita Abad. Finalment, el projecte Inbetween, dels arquitectes Pedro Ribeiro i Ana Ferreira de Pontoatelier, ha rebut el guardó d’Intervencions Efímeres.

En la mateixa cerimònia s’han entregat també els Premis Habitàcola 2021. Una 33a edició d’aquets premis dirigits a estudiants d’arquitectura i interiorisme, sota el títol ‘El carrer del segle XXI’, amb un total de 35 projectes d’entre els quals es van escollir 10 propostes finalistes. El jurat ha atorgat el premi (ex aequo) als projectes ‘Panot XXI’ de Viktoriya Omelyanovych, Kenza Cherkaoui i Eva Pradas Tudela de l’IED Barcelona, i ‘Homo Ludens’ de Beatriz Ariño de l’ETSAB.

Altres notícies

Torna la Mostra Internacional d’Audiovis...

17/09/2021

El mes d’octubre arrencarà amb una nova edició de la...

Barcelona se suma a la Setmana Europea d...

16/09/2021

Del 16 al 22 de setembre se celebra la...

Oberta la convocatòria per participar al...

15/09/2021

Ja està oberta la convocatòria per participar a la tercera edició del...

Nicolás Estrada: “Guanyar el premi Enjoi...

15/09/2021

Nicolás Estrada viu i treballa a Barcelona com a joier. Format a l'Escola Massana i amb una àmplia experiència a nivell internacional,...