El millor disseny de l'any celebra la 10ena edició

Un any més, el FAD ens porta els millors treballs de disseny gràfic, industrial, arquitectura i art del darrer any amb la mostra ‘El millor disseny de l’any’ amb la col·laboració del Museu del Disseny. Una de les cites imprescindibles per a tots els que vulguin conèixer de ben a prop en quin estat es troba el món del disseny a casa nostra.

La mostra recull les obres finalistes i guanyadores dels premis de les diferents disciplines del disseny, l’arquitectura i les arts que organitzen les associacions del FAD: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme (ARQUIN-FAD), els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual (ADG-FAD), els Premis ADI de disseny industrial i cultura del disseny (ADI-FAD), els Premis FAD d’Art (A-FAD) i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny (ARQUIN-FAD).

Entre els premis, destaquem la gamma de neteja BOB de SP-Berner (Delta de Plata), un producte sostenible, de disseny inovador i integrat amb la cultura material del país; Infinit Denim de Back to Eco (Delta de Plata), fet amb un nou material eco i reciclatge que autoprodueix per a crear nous teixits basat en l'economia circular; LatCub de Damm (Delta de Plata), que aporta una solució eco friendly i responsable al gran mercat; o Oohbike de ÀNIMA Barcelona (Delta Plata), una bicicleta inovadora amb una estètica treballada.

També hi podem veure les obres finalistes als Premis FAD. En el cas dels FAD d’Arquitectura i Interiorisme hi podrem veure projectes com els habitatges socials de Fabra & Coats i Cornellà, Ca la Closa, el Bloc 6x6, Space Ech o Casa Omar. Pel que fa als seleccionats dels Premis FAD d'Art hi podrem veure peces com 'Arquitectura Residuos', de Cova Rios, 'Respiració de l’Univers', de Mònica Campdepadrós, 'Improvisaciones #3 #6 #8', de Gian Padilla, o 'Rosetta', de Lluc Baños.

A més, aquest any l’exposició celebra el seu 10è aniversari i, per això, va acompanyada d’un complet programa d’activitats paral·leles d’empreses, escoles i professionals que destaquen per la seva exemplaritat en innovació compliment dels ODS o impuls de l’economia circular, creant un debat col·lectiu entorn a les bones pràctiques en disseny. 

Per conèixer més a fons l'exposició, el Museu del Disseny ofereix visites guiades, que es duran a terme del 15 de juny al 30 de juliol, de dimarts a divendres, en horari a convenir. Les visites seran per a grups de 15 persones màxim i podran ser en català, castellà o anglès. Per a més informació i reserves, cal trucar al telèfon 932 566 801 (de dimarts a divendres de 10 a 13 h; dijous de 15 a 17.30 h) o escriure un correu electrònic a reservesmuseudeldisseny@eicub.net.

Fins al 29 d’agost al Museu del Disseny.

Altres notícies

Gloria Morera: “El gran èxit és haver cr...

06/05/2022

El Poblenou i el districte de Sant Martí són un dels escenaris de la creació i la creativitat per excel·lència. Entre la gran varietat d’...

Tallers Oberts BCN, una jornada de porte...

05/05/2022

Arriba la 29ena edició dels Tallers Oberts BCN 2022. L’esdeveniment, que organitza de forma anual l’A-FAD, permet a la  ciutadania endinsar...

El Museu del Disseny, de nit

05/05/2022

Dissabte 14 de maig torna la gran festa dels museus, la ...

Fornas, disseny i música

05/05/2022

En el marc de l’exposició temporal “...