El Museu del Disseny, de nit

Dissabte 14 de maig torna la gran festa dels museus, la Nit dels Museus! La proposta més coneguda per a celebrar el Dia Internacional dels Museus, que tindrà lloc uns dies més tard, el 18 de maig.

En aquest cita nocturna anual hi participen una setantena de museus i centres culturals de la ciutat i l’àrea metropolitana. El Museu del Disseny n’és un d’ells, i obrirà les seves portes en un horari molt especial: de 19 a 01 h.

D’aquesta manera, es podran visitar gratuïtament les cinc exposicions permanents del museu, a més de la nova mostra temporal dedicada al dissenyador gràfic Jordi Fornas.

La programació d’enguany inclou 75 equipaments de Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l’Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma.

La Nit dels Museus té lloc a Barcelona des de l’any 2007. Tens tota la informació sobre aquesta celebració aquí.

Altres notícies

Gloria Morera: “El gran èxit és haver cr...

06/05/2022

El Poblenou i el districte de Sant Martí són un dels escenaris de la creació i la creativitat per excel·lència. Entre la gran varietat d’...

Tallers Oberts BCN, una jornada de porte...

05/05/2022

Arriba la 29ena edició dels Tallers Oberts BCN 2022. L’esdeveniment, que organitza de forma anual l’A-FAD, permet a la  ciutadania endinsar...

El Museu del Disseny, de nit

05/05/2022

Dissabte 14 de maig torna la gran festa dels museus, la ...

Fornas, disseny i música

05/05/2022

En el marc de l’exposició temporal “...