El Museu del Disseny participa a la Setmana de l’art a Catalunya

L’associació de les Galeries d’Art de Catalunya (GAC) organitza la segona edició de la Setmana de l’art a Catalunya, una iniciativa destinada a donar relleu i crear vincles entre les entitats que treballen les arts visuals.

Enguany la proposta tindrà lloc del 17 al 25 de novembre i hi participaran diferents espais de tot el territori amb l’objectiu de posicionar l’art com un element central de l’ecosistema cultural, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats, i promoure el paper de les galeries d’art.

Durant nou dies, la cita presenta un programa amb activitats, exposicions, debats, tallers, visites a tallers d’artistes i rutes a diferents entitats de tot Catalunya. La intenció d’enguany és donar visibilitat a tot el territori i descentralitzar Barcelona. Una de les propostes destacades és Art bus, un conjunt de rutes en bus que connecten un museu i una galeria.

El Museu del Disseny participarà a la Setmana de l’art de Catalunya amb una de les sessions d’Art bus, a través d’una ruta comentada entre el museu i la Galeria Il·lacions, i una visita guiada a l’exposició Objectes comuns. Històries locals, debats globals.

 

Altres notícies

El Disseny Hub, un refugi climàtic duran...

18/01/2023

Arriba una onada de fred i amb ella s’activen els...

Digital Impact: la gran exposició immers...

17/01/2023

El plat fort del Disseny Hub per al 2023 és ‘Digital Impact’, la primera gran...

Quin és el futur de l’artesania?

17/01/2023

Un any més el Disseny Hub és l’encarregat d’acollir el  “IV Crafts NOW. Festival d'artesania i innovació”, que se celebrarà el...