El sector de la il·lustració digital es reuneix al Disseny Hub

Arriba una nova edició del NonStop Visual Development Seminar, el seminari internacional d’animació i il·lustració especialitzat en cinema i videojocs. El Disseny Hub acollirà les dues primeres sessions, que tindran lloc el 28 i 29 d’octubre. El seminari tancarà el dia 30 amb un conjunt de ponències a Palo Alto Barcelona.

L’esdeveniment, organitzat per l’Art NonStop Drawing and Movement Association, una associació sense ànim de lucre que es dedica a la investigació del dibuix i el moviment, va dirigit a tots els professionals de la indústria de l’entreteniment que tinguin interès en la il·lustració digital i el disseny.

Durant tres dies, els assistents podran gaudir de classes magistrals impartides per artistes internacionals que treballen en diferents mitjans de comunicació de renom com Sony, Disney, 20 Century Fox, Microsoft, etc. L'artista conceptual Pablo Domínguez donarà el tret de sortida al seminari. Domínguez treballa actualment per terraformstudios.com i learnsquared.com i té experiència en el camp del cinema, la televisió i videojocs com Jurassic World 3 o Amazon's Lord of the Rings. També hi trobem la directora d'art de Chibig, il·lustradora i artista conceptual, Caro Waro Ibáñez de Aldecoa, o la dissenyadora de personatges Esther Morales, que ha treballat per llargmetratges i sèries d'animació amb estudis com Cartoon Saloon, Netflix Animation. Finnian Mcmanus, Lynn Hye, Nathan Fowkes, Mila Useche i Ayran Oberto completen la programació.

A banda de les mateixes conferències, els ponents també oferiran un servei de revisió de portofolios per a tots els joves artistes que vulguin millorar les seves propostes.

Compra la teva entrada aquí.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...