El talent de l’FP s’acosta a les empreses

El Disseny Hub serà, un any més, l’escenari de les 24 h d’Innovació Barcelona. L’esdeveniment, organitzat pel Departament d’Educació i CaixaBank Dualiza, se celebrarà el 15 i 16 de març.

Les 24h d’innovació Barcelona és una oportunitat per l’alumnat d’FP perquè pugui posar en pràctica les seves idees, participant en la co-creació de solucions innovadores a reptes de grans empreses.

Al llarg de 24 hores, els participants hauran de descobrir el repte proposat per les empreses participants, idear, prototipar i presentar-ne una solució seguint la metodologia Design Thinking.

Enguany, es podrà participar en format presencial o online. En la modalitat presencial els participants treballaran durant 24 hores en un espai de treball ubicat al Disseny Hub, adequat per a les jornades i amb tot el material i les eines necessàries per prototipar. En aquesta modalitat es crearan 24 equips de treball multidisciplinaris d’acord als 24 reptes fixats. En canvi, la modalitat School Hub permetrà a les escoles participar-hi des del seu propi centre a través a la plataforma Zoom.

Un cop acabades les 24 h d’Innovació Barcelona, un jurat format per diferents experts del sector seleccionarà els tres millors projectes que passaran a una gran final.

Altres notícies

“Barcelona compta amb una àmplia xarxa d...

23/03/2023

Enric Cabestany és VP Publishing (Europa i...

Davant dels reptes, el disseny és la res...

22/03/2023

L’alumnat de l’IED Barcelona presenta solucions als reptes actuals a través del...

El Disseny Hub suma un nou reconeixement...

22/03/2023

El Disseny Hub compta amb el reconeixement al...

Moda per a la diversitat de cossos

22/03/2023

Diversitat, moda i sostenibilitat es trobaran a l’...