Els clústers catalans uneixen esforços per donar suport a les empreses contra els efectes del COVID-19

El BCD Barcelona Centre de Disseny, juntament amb altres clústers, impulsen una plataforma per compartir informació i oferir serveis transversals que permetin abordar els efectes de la crisi de la COVID-19. En aquest sentit, les pròximes setmanes realitzaran un cicle formatiu de seminaris en línia sobre teletreball, finançament, aspectes legals i normatius i competitivitat empresarial.

El cicle va arrencar a finals de març amb sis seminaris en format webinar d’una durada de 60 a 90 minuts, que posteriorment tindran continuïtat amb noves propostes adreçades a la transferència d'informació sobre aspectes rellevants per a la gestió empresarial en el marc de la situació derivada de la pandèmia de la COVID-19. Al final de cada actuació, els participants podran fer preguntes i resoldre dubtes després de les respectives exposicions.

Després del descans de Setmana Santa, reprenen l'activitat amb tres noves càpsules, que giraran al voltant dels recursos que tenim a l'abast per treballar des de casa, la comunicació com a eina clau per continuar sent visible en temps de crisi i quin era el context empresarial previ a la crisi amb què amenaça la pandèmia. 

Les xerrades són exclusives per als membres dels diferents clústers que les organitzen. Consulta el programa i inscriu-te aquí.

	
		

Altres notícies

Tot el que has de saber sobre el ‘delive...

14/04/2021

El ‘delivery & take away’ ha vingut per quedar-se. Conscient de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el sector de la restauració i els...

Ignacio de Juan-Creix: “Creiem en la fic...

13/04/2021

Com serà l’alimentació del futur? Com es combinen la tecnologia, el disseny i l’alimentació? ...

Joseán Vilar: "L'economia circ...

12/04/2021

Joseán Vilar és director executiu de NaifactoryLab, una...

Les 24H d’Innovació Barcelona tornen en...

07/04/2021

Del 15 al 16 d’abril torna la 24h d’Innovació Barcelona, un esdeveniment únic organitzat i finançat pel Departament d’...