Els clústers catalans uneixen esforços per donar suport a les empreses contra els efectes del COVID-19

El BCD Barcelona Centre de Disseny, juntament amb altres clústers, impulsen una plataforma per compartir informació i oferir serveis transversals que permetin abordar els efectes de la crisi de la COVID-19. En aquest sentit, les pròximes setmanes realitzaran un cicle formatiu de seminaris en línia sobre teletreball, finançament, aspectes legals i normatius i competitivitat empresarial.

Aquest cicle s'inicia amb cinc seminaris en format webinar d’una durada de 60 a 90 minuts, que posteriorment tindran continuïtat amb noves propostes adreçades a la transferència d'informació sobre aspectes rellevants per a la gestió empresarial en el marc de la situació derivada de la pandèmia de la COVID-19. Al final de cada actuació, els participants podran fer preguntes i resoldre dubtes després de les respectives exposicions.

Les xerrades són exclusives per als membres dels diferents clústers que les organitzen, i giraran al voltant de temes com teletreball i recursos humans, la competitivitat empresarial mitjançant la digitalització i el Big Data i el finançament públic i privat, entre d'altres.

Consulta el programa i inscriu-te aquí.

	
		

Altres notícies

La cultura, també des de casa

23/03/2020

Tota l’activitat es podrà seguir minut a minut a través de les xarxes socials de Barcelona Cultura, amb les etiquetes #LaCulturaTacompanya i #...

El projecte "Barcelona des de casa...

23/03/2020

El projecte “Barcelona des de casa” agruparà les iniciatives en quatre grans àmbits: cures col·lectives i suport mutu, recursos educatius,...

Ja tenim dates per a la Barcelona Design...

11/03/2020

Del 9 al 18 de juny se celebrarà la 15a edició...