Els festivals de cinema es reuneixen al FFLASH HUB

Barcelona es convertirà el proper mes de setembre en l’epicentre de la gestió dels festivals a nivell internacional amb un nou esdeveniment, FFLASH HUB.

Film Festivals Learning and Sharing HUB és un punt de trobada i de formació per a professionals de festivals de cinema de tot el món. Celebrarà la primera edició el 22 i 23 de setembre al Disseny Hub Barcelona i les acreditacions per assistir-hi ja estan disponibles.

"El festival és una iniciativa de formació i trobada de treball en xarxa que s'adreça als gestors i professionals de les entitats que organitzen els festivals de cinema. Està impulsada per la coordinadora Catalunya Film Festivals, en resposta a la necessitat d'un espai de relació, de compartir coneixement i de creixement per als professionals de la gestió i organització de festivals i mostres de cinema. D’aquí el seu nom: Film Festivals Learning And Sharing Hub. El FFLAH HUB també és una aposta estratègica en un pas més cap a la posada en valor dels festivals i esdeveniments dedicats a la difusió del cinema i l'audiovisual en general", expliquen Elena Subirà, Xavi Lezcano, Marta Lladó i Carlos R. Ríos, membres del CFF.

FFLASH HUB està destinat als i les responsables i equips de totes les àrees que intervenen en els festivals de cinema: direcció, programació, producció, comunicació, voluntaris i altres professionals de les indústries culturals i joves en formació. Durant dos dies tindran lloc setze ponències sobre temes relacionats amb la gestió de festivals, programació, finançament i audiències. Així, hi veurem conferències com ‘Guia legal ràpida per a festivals de cinema’, amb Xabier Alonso; 'Mesurament de l’impacte social dels festivals de cinema’, amb Isa Custodio; 'Reptes del desenvolupament de públics en l’era de les plataformes’, amb Elena Neira i Tim Redford; i 'L’accessibilitat i la inclusió també són cosa de festivals de cinema', amb Ezgi Yalinalp i Lizzie Banks.

"Aprendrem de mà de més de 30 ponents representants d’entitats com el festival de cinema Tribeca de Nova York, el Festival de Toronto, el Festival de Cine Europeu de Sevilla, la Mostra de València, les institucions Women Make Movies i Dox Box, el Festival de Cinema Inclusiu d’Ankara, l’empresa d’analìsi de valor de marca Relevance, o l’associació British Independent Film Awards, entre d’altres", afegeixen Elena Subirà, Xavi Lezcano, Marta Lladó i Carlos R. Ríos.

Altres notícies

Barcelona ret homenatge a Toni Miró

05/10/2022

El Disseny Hub ha estat l’encarregat d’acollir l’acte d’homenatge a Toni Miró, que ha organitzat l’ajuntament de Barcelona pocs mesos després de...

“Toni Miró va tenir un pes molt importan...

04/10/2022

L’Ajuntament de Barcelona homenatja el dissenyador Toni Miró, un dels noms clau i de referència de la moda barcelonina del segle XX, amb un acte...

Arriba la IV Mostra Internacional d...

04/10/2022

La Mostra d’Audiovisuals d’Artesania celebrarà la quarta edició durant els mesos d’octubre i novembre. Es tracta d’una iniciativa impulsada...