Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Els millors productes d’ecodisseny de Catalunya arriben al Disseny Hub

El passat mes d’octubre es va fer entrega dels Premis Catalunya d’Ecodisseny 2021, uns guardons que reconeixen productes, iniciatives en desenvolupament i propostes del món estudiantil dissenyades per millorar el seu comportament ambiental al llarg del cicle de vida i la seva contribució a l’economia circular.

L’acte de lliurament es va fer al Pavelló Mies van der Rohe i posteriorment es va inaugurar l’exposició amb les candidatures guanyadores i els que han rebut una menció especial. Aquesta exposició viatjarà al Disseny Hub Barcelona el proper 16 de desembre i es podran veure a l’espai E fins al 18 de gener. Però abans, l’ADI-FAD dedicarà l’última sessió de l’any del cicle de conferències ADI Making Of... als guardonats d’aquests premis, que hi participaran com a ponents. En aquesta sessió, els guanyadors parlaran sobre el procés de disseny i fabricació de quatre productes i projectes.

A l’edició d’enguany s’han presentat 131 projectes. En la categoria de “Producte” el premi ha estat per a Paviment Drenant Llosa Filtrant, presentat per Breinco, una solució innovadora de pavimentació amb un alt percentatge de permeabilitat que millora la gestió de l’aigua, minimitza l’erosió i incrementa la confortabilitat dels vianants.

El guardonat en la categoria “Producte en desenvolupament” ha estat per a la Rentadora Sostenible GS7018, presentada per Girbau, SA, un producte ergonòmic i amb una interfície intuïtiva, una alta eficiència i circularitat dels recursos, que optimitza el consum energètic, d’aigua i de productes químics.

En la categoria “Disseny Jove” el premi ha estat pel projecte Des-Embolcall, presentat per Júlia Farriol d’ELISAVA, un sistema d’envasos reutilitzables en formats estandarditzats dissenyat per millorar la cadena de distribució, amb una doble funcionalitat, transportar els béns des del punt d’extracció al de venda i exposar-los sense canviar el recipient.

Altres notícies

Quatre noves obres per tancar la mostra...

28/01/2022

BANKSY. The Art of Protest” arriba a l’etapa final de la...

Oberta la convocatòria al Tallers Oberts...

28/01/2022

Artistes, persones artesanes, creatives i dissenyadores tenen, de nou, l’oportunitat de donar a conèixer els seus processos de treball en una nova...

L’onzena edició de Llum BCN arriba amb q...

27/01/2022

El Disseny Hub serà la seu principal del Festival Llum BCN,...

T’expliquem què t’espera al Disseny Hub...

27/01/2022

El 2022 ja ha començat i amb ell arriben un conjunt d’activitats al Disseny Hub Barcelona amb l’objectiu de divulgar i apropar el patrimoni...