En marxa, la Barcelona Design Week

La 16a edició de la Barcelona Design Week (BDW) canvia de format per adaptar-se al context de pandèmia i aquest 2021 se celebra en dues cites. La primera, dirigida a l’àmbit professional, tindrà lloc del 7 al 17 de juny, i la segona, més de cara al públic general, se celebrarà del 7 al 30 d’octubre.

Entre les activitats del juny a la BDW Pro destaquen els Diàlegs Disseny organitzats pel Barcelona Centre de Disseny: ‘The New European Bauhaus’, iniciativa de la Presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, que posa l’accent en la recuperació econòmica afegint-hi la dimensió cultural i creativa i amb la sostenibilitat com a eix central, on es debatrà sobre les oportunitats per a l’ecosistema cultural i creatiu de Barcelona; i Espais i entorns amb impacte positiu, sobre disseny circular i entorns sostenibles.

El programa també inclou les diferents exposicions que es poden visitar al Disseny Hub el mes de juny, com ‘El millor disseny de l’any’, organitzat pel FAD en col·laboració amb el Museu del Disseny, o les exposicions ‘Miralles. Perpetuum Mobile’ i ‘Balenciaga. L’elegància del barret’, del Museu del Disseny.

La BDW, creada el 2006 per al Barcelona Centre de Disseny, és una de les cites anuals sobre disseny i creativitat a Barcelona més importants. Aquest any porta el lema “Think, Design, Act”, que reflecteix un missatge per fer front als reptes actuals: pensar en clau disseny, dissenyar i implementar noves solucions, models i entorns més sostenibles, econòmicament viables i enfocats a les necessitats reals de les persones.

La Barcelona Design Week està dirigida i organitzada per Barcelona Centre de Disseny i impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el FAD Foment de les Arts i el Disseny i el Museu del Disseny.

Altres notícies

La 51a edició dels Premis Laus ja és aqu...

07/06/2021

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors...

Molt més que disseny

07/06/2021

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre...

El Cruïlla XXS aterra al Disseny Hub

07/06/2021

Estrenem temporada de concerts amb el Cruïlla XXS...