Endinsa’t en el Fashion Film

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector de la moda. La gala final de la sisena edició se celebrarà el proper 25 de novembre.

Enguany el festival ha rebut més de 200 candidatures, demostrant que el Fashion Film es troba en un moment d’auge social i cultural, fet que l’ha convertit en una peça artística de gran valor per a la indústria de la moda.

El Fashion Film és una peça artística i audiovisual que es troba a mig camí entre l'espot i el cinema. Les grans cases de moda en fan ús habitualment, ja que veuen en les imatges en moviment un potent instrument per a comunicar, formar, informar i entretenir la comunitat d'usuaris i seguidors d'una marca per donar contingut de valor.

En aquesta sisena edició, un jurat format pel director de Fashion Films, Víctor Claramunt; la fotògrafa de moda i filmmaker, Alba Duque, la influencer Marta Sierra; la directora d’Itfashion, Estel Vilaseca; la dissenyadora de joies, Nuria Torrente; i la directora de cine, Nur Casadevall, entregaran un total de 10 premis: Millor Fashion Film, Millor Fashion Film Emergent, Millor Estilisme, Millor Estilisme Emergent, Millor Direcció d'Art, Millor Direcció d'Art Emergent, Millor Idea, Millor Idea Emergent, Millor Direcció de Fotografia i Millor Direcció de Fotografia Emergent .

Pots aconseguir la teva entrada aquí.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...