Es presenten els projectes del Sustainable Challenge ‘21

El Sustainable Challenge ’21 arriba a la seva fase final aquest novembre. Els projectes duts a terme pels 48 estudiants nacionals i internacionals que han participat a l’edició d’enguany es presentaran al públic en un acte el proper 19 de novembre.

L’auditori del Cibernàrium (edifici MediaTIC) serà l’escenari on es donaran a conèixer les diferents propostes que els diferents equips multidisciplinaris han treballat en l’àmbit de la moda i amb l’accent posat en la simbiosi industrial i el reaprofitament de materials per tal d’afavorir l’economia circular. Al llarg de tot el procés, els grups seleccionats han guiats per les comissàries del Sustainable Challenge, Elizabeeth Carwiell i Verónica Kuchinow, i assessorats pels experts en moda sostenible Salomé Areias, Celina Tamagnini, Mark Shayler, Francesc Sola, Tash Willcocks, Enric Carrera, Heura Ventura, Andrew Ibi, Carlos León i Gemma Cairney.

L’acte es podrà seguir presencialment reservant plaça a través d’aquest link o bé en streaming a través del canal de YouTube del FAD.

El Sustainable Challenge ’21 és una iniciativa de MODA-FAD, juntament amb el festival Design Manchester, el British Council, el Polimi de Milà i la Nova Universidade de Lisboa i s’estendrà fins a principis del 2022. Del 30 de novembre al 30 de gener els projectes estaran exposats a l’espai Materials Pop Up del vestíbul de Glòries del Disseny Hub Barcelona.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...

L’arquitectura de Miàs, al Disseny Hub

15/11/2021

L’arquitectura imprevisible, innovadora i experimental de Josep Miàs serà protagonista aquesta tardor. Del 12 de novembre al 9 de gener, el...