Formació i creativitat amb Wix Playground

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el Wix Playground, la jornada dedicada a celebrar l’expressió artística i donar suport a l’educació contínua dels dissenyadors emergents de tot arreu. Durant tot el dia tindran lloc un conjunt de tallers, conferències, activitats i sessions de networking per inspirar i encendre el motor creatiu d’estudiants de disseny.

Wix Playground comptarà amb la participació d’agències i experts com B-Reel, Wences Sanz, Rebeka Arce o Jam Factory, entre d’altres, que oferiran sessions formatives per ampliar la xarxa professional, fer els primers passos a la indústria, aprendre com comunicar-se professionalment, treballar la identitat creativa i explorar el disseny experimental.

Per assistir a la jornada presencialment cal inscriure’s a través d’aquest enllaç. Totes les conferències i activitats, a més, també es podran seguir en streaming.

Wix Playground és una col·laboració amb Offf Barcelona, el festival internacional de la creativitat, el disseny i la cultura de la ciutat.

Altres notícies

Alexander Nachkebiy: "Banksy és una...

16/11/2021

Alexander Nachkebiy és el comissari de la nova exposició del Disseny Hub, '...

Formació i creativitat amb Wix Playgroun...

15/11/2021

El Disseny Hub Barcelona serà el 12 de novembre l’escenari on se celebrarà el...

L’arquitectura de Miàs, al Disseny Hub

15/11/2021

L’arquitectura imprevisible, innovadora i experimental de Josep Miàs serà protagonista aquesta tardor. Del 12 de novembre al 9 de gener, el...