Gastronomia i disseny, una bona combinació

El disseny i la creativitat no només es viuen a les sales d’exposicions. També es viuen a la cafeteria Sauleda del Disseny Hub Barcelona, un espai construït amb un estil integrador amb el conjunt de l’edifici.

Juan Carlos Fernández és supervisor a la cafeteria. Fa tres anys que ocupa aquest càrrec, obrint la cafeteria i la terrassa, i supervisant que el servei funcioni correctament.

A l’equip del personal hi trobem la Modes Caballero, que fa sis anys que hi treballa. Ella és una de les encarregades de preparar els àpats i de servir-los als consumidors.

Juan Carlos Fernández i Modes Caballero són #GentHUB. Et convidem a conèixer com treballen, com és el dia a dia a la cafeteria i què es consumeix més en aquest espai tan característic del Disseny Hub Barcelona.

Fes clic aquí per a veure el vídeo.

Altres notícies

Torna la Mostra Internacional d’Audiovis...

17/09/2021

El mes d’octubre arrencarà amb una nova edició de la...

Barcelona se suma a la Setmana Europea d...

16/09/2021

Del 16 al 22 de setembre se celebra la...

Disseny i moda sostenible, una realitat

15/09/2021

Ja està oberta la convocatòria per participar a la tercera edició del...

Nicolás Estrada: “Guanyar el premi Enjoi...

15/09/2021

Nicolás Estrada viu i treballa a Barcelona com a joier. Format a l'Escola Massana i amb una àmplia experiència a nivell internacional,...