Barcelona Cultura

Ja és aquí la tercera jornada del "Disseny en família"

Qui diu que els diumenges de tardor no poden ser divertits? El Museu del Disseny té clar que l'art i el disseny són a tot arreu, també en els jocs. Per això el proper diumenge 17 de novembre de 2019 organitza la tercera jornada "Disseny en família": un dia ple de propostes lúdiques per a les famílies amb nenes i nens de 3 a 12 anys. Durant la jornada el Museu també obrirà gratuïtament les portes a totes les seves exposicions i la cafeteria del nostre edifici oferirà menús a preus especials.

Prenent la recentment inaugurada exposició "Victor Papanek: la política del disseny" com a eix central, la jornada familiar busca fer-nos reflexionar sobre alguns dels temes que es tracten a la mostra com la sostenibilitat o l'accessibilitat. Tot això a través de visites dinamitzades a l'exposició i altres activitats col·laboratives en les que grans i petits podrem descobrir el món de Papanek des d'una perspectiva lúdica, directa i propera.

Continuant amb la filosofia de Papanek i la seva vinculació amb la sostenibilitat i la inclusió, el Museu ens proposa la performance "La ciutat infinita", un joc per donar curs a la nostra imaginació, trencar les barreres d'entrada que de vegades ens presenta l'arquitectura i posar-nos mans a l'obra en la construcció utilitzant residus industrials, principalment de fusta. La següent parada de la jornada és el taller "Leonardome", una activitat que ens proposa construir cúpules de Leonardo utilitzant exclusivament bastons de fusta.

Tots els assistents a la jornada podran participar en un joc de memòria gegant amb objectes del Museu del Disseny. La jornada comptarà amb la participació de ArTransforma, una proposta musical pensada per a tots els públics que, en línia amb el pensament de Papanek, aposta per la inclusió de persones amb discapacitat en projectes artístics, socials, culturals i educatius.

Totes les activitats de la jornada són gratuïtes i en totes elles els menors han d'anar acompanyats d'un adult. Us esperem el dia 17 al Museu d'11 a 18 h!

Altres notícies

Tradició i simbolisme s’uneixen a la dec...

12/12/2019

La ferradura és una forma que ja existia a la Grècia clàssica i a la Roma antiga i que ha estat present a la nostra cultura des dels...

El Nadal arriba al Museu del Disseny

11/12/2019

Com cada Nadal, el Museu del Disseny ha preparat...

Sara K Arnold: “La indústria de la moda...

26/11/2019

Sara K Arnold va estudiar disseny de moda a la Central Saint Martins. Preocupada pel medi ambient, va prendre la decisió de no...

HULA HOOP, l’experiència circular protag...

26/11/2019

Igual que en el cas d’un Hula Hoop, el disseny circular necessita moviment per a mantenir-se viu. Partint d’aquest símil neix la segona...