Ja tenim dates per a la Barcelona Design Week 2020

Del 9 al 18 de juny se celebrarà la 15a edició de la Barcelona Design Week amb epicentre al Disseny Hub. Una cita ineludible del disseny, la innovació i la creativitat a Barcelona organitzada pel BCD Barcelona Centre de Disseny i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny. L’objectiu d’aquest esdeveniment és apropar el disseny a la ciutadania i mobilitzar al sector per compartir la vitalitat del disseny de la ciutat amb el món, remarcant la seva importància social i econòmica.

Durant una setmana els principals agents del disseny, així com els seus seguidors, podran participar en el programa Districte Disseny. Comptarà amb més de 100 activitats obertes a la ciutat, entre les quals destaquen exposicions, tallers, conferències, jornades de portes obertes i activitats dirigides al públic professional i empresarial. A més, torna el Disseny en Diagonal per segon any consecutiu on diversos espais de l’Avinguda Diagonal es transformaran amb instal·lacions i exposicions. 

La Barcelona Design Week també reconeix el talent dels dissenyadors i creadors, i com ja és habitual es lliuraran els guardons de les associacions del FAD: la 62a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme d’ARQUIN-FAD, la 50a dels ADG Laus de Disseny gràfic i Comunicació Visual d’ADG-FAD, i els Premis ADI 2020 de disseny industrial d’ADI-FAD, que agrupen la 40a Edició dels Premis Delta, 28a Edició de les Medalles ADI i 3a Edició dels Premis ADI Cultura.  

La principal novetat d’enguany és el cicle Forum FAD20: “El gènere del disseny”. Una sessió de xerrades i altres activitats on es plantejarà com s’ha de dissenyar actualment, ja que espais, productes, identitats, campanyes i serveis no són neutres des del punt de vista del gènere. 

La Nit Laus 2020 serà l’encarregada de tancar la setmana del disseny de la capital catalana.

Altres notícies

Sostenibilitat i propòsit: accelerant la...

26/05/2020

La Immersió Estratègica és una jornada que té per objectiu reunir la comunitat del Clúster...

Viu el Dia Internacional dels Museus des...

15/05/2020

Per primer cop, el Dia...