Ja tenim dates per a la Barcelona Design Week 2020

Del 9 al 18 de juny se celebrarà la 15a edició de la Barcelona Design Week amb epicentre al Disseny Hub. Una cita ineludible del disseny, la innovació i la creativitat a Barcelona organitzada pel BCD Barcelona Centre de Disseny i FAD Foment de les Arts i el Disseny, en col·laboració amb el Museu del Disseny. L’objectiu d’aquest esdeveniment és apropar el disseny a la ciutadania i mobilitzar al sector per compartir la vitalitat del disseny de la ciutat amb el món, remarcant la seva importància social i econòmica.

Durant una setmana els principals agents del disseny, així com els seus seguidors, podran participar en el programa Districte Disseny. Comptarà amb més de 100 activitats obertes a la ciutat, entre les quals destaquen exposicions, tallers, conferències, jornades de portes obertes i activitats dirigides al públic professional i empresarial. A més, torna el Disseny en Diagonal per segon any consecutiu on diversos espais de l’Avinguda Diagonal es transformaran amb instal·lacions i exposicions. 

La Barcelona Design Week també reconeix el talent dels dissenyadors i creadors, i com ja és habitual es lliuraran els guardons de les associacions del FAD: la 62a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme d’ARQUIN-FAD, la 50a dels ADG Laus de Disseny gràfic i Comunicació Visual d’ADG-FAD, i els Premis ADI 2020 de disseny industrial d’ADI-FAD, que agrupen la 40a Edició dels Premis Delta, 28a Edició de les Medalles ADI i 3a Edició dels Premis ADI Cultura.  

La principal novetat d’enguany és el cicle Forum FAD20: “El gènere del disseny”. Una sessió de xerrades i altres activitats on es plantejarà com s’ha de dissenyar actualment, ja que espais, productes, identitats, campanyes i serveis no són neutres des del punt de vista del gènere. 

La Nit Laus 2020 serà l’encarregada de tancar la setmana del disseny de la capital catalana.

Altres notícies

Tot el que has de saber sobre el ‘delive...

14/04/2021

El ‘delivery & take away’ ha vingut per quedar-se. Conscient de l’impacte que ha tingut la pandèmia sobre el sector de la restauració i els...

Ignacio de Juan-Creix: “Creiem en la fic...

13/04/2021

Com serà l’alimentació del futur? Com es combinen la tecnologia, el disseny i l’alimentació? ...

Joseán Vilar: "L'economia circ...

12/04/2021

Joseán Vilar és director executiu de NaifactoryLab, una...

Les 24H d’Innovació Barcelona tornen en...

07/04/2021

Del 15 al 16 d’abril torna la 24h d’Innovació Barcelona, un esdeveniment únic organitzat i finançat pel Departament d’...