La 30a edició dels Premis Lux mostra el millor de la fotografia professional

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte se celebrarà a l’auditori del museu el proper 24 de novembre.

Coneguts com els Goya de la fotografia espanyola, aquests guardons organitzats per l’Asociación de Fotógrafos Profesionales de España des de fa 30 anys, s’han convertit en els premis fotogràfics més importants de l’estat espanyol.

En la cerimònia d’enguany, un jurat format per fotògrafs i professionals del món de la imatge i la comunicació de reconegut prestigi entregarà tres premis en la categoria professional, el LUX or, plata i bronze, així com el Premi Junior i dues mencions.

La convocatòria dels premis, que ha estat oberta a tots els fotògrafs professionals, compta amb 11 categories: publicitat, moda i bellesa, bodegó, industrial, arquitectura i interiorisme, retrat, reportatge documental, paisatge i natura, projecte personal, reportatge social i júnior.

Un cop finalitzat l’acte s’editarà un llibre amb totes les imatges guanyadores i s’organitzarà una exposició itinerant que farà parada en diverses ciutats.

Altres notícies

Endinsa’t en el Fashion Film

15/11/2022

El Disseny Hub s’omple de moda amb l’LCI Barcelona Fashion Film Festival, el festival que impulsa les produccions artístiques en el sector...

Poblenou Open Night: portes obertes al M...

14/11/2022

S’apropa la novena edició de la Poblenou Open...

La 30a edició dels Premis Lux mostra el...

14/11/2022

Un any més el Museu del Disseny acull la Gal·la dels Premis Lux. L’acte...