La 51a edició dels Premis Laus ja és aquí

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics des de l’any 1964, els guardons tenen una rica història en la celebració, mecenatge i promoció del treball excel·lent en el disseny i la publicitat, havent servit com a baròmetre de la creativitat espanyola any rere any.

El dia 10 de juny es desvelaran quins són els premiats a la Nit ADG Laus. La celebració de la cerimònia es farà en format online i s’emetrà en streaming pel canal de Youtube de l’ADG-FAD, presentada enguany per Òscar Dalmau.

Repartits en cinc categories i més de quaranta apartats, els guardons reconeixen els millors treballs de disseny. 30 professionals nacionals i internacionals han valorat projectes en 5 categories: Disseny Gràfic (Identitat i Branding i Editorial i Direcció d’Art), Digital, Publicitat i Audiovisual pels professionals i, des de 2004, en la categoria Estudiants. S’atorguen Bronze, Plata, Or, Grand Laus i el Young Talent d’Estudiants.

Durant la Nit ADG Laus també es donaran a conèixer els guanyadors del Laus Aporta, atorgat a projectes rellevants pel que fa a aportacions socials, econòmiques i culturals destacades.

Enguany, l’ADG-FAD ha homenatjat la trajectòria i el llegat de Toni Miserachs, atorgant-li el premi Laus d’Honor per la seva aportació a la definició de la professió i a la docència, per la seva tasca incansable amb l’associacionisme professional i per reconèixer el lideratge femení en un sector on les dones han estat invisibilitzades.

Altres notícies

La 51a edició dels Premis Laus ja és aqu...

07/06/2021

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors...

Molt més que disseny

07/06/2021

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre...

El Cruïlla XXS aterra al Disseny Hub

07/06/2021

Estrenem temporada de concerts amb el Cruïlla XXS...