La cultura, també des de casa

A través de la plataforma digital de Barcelona Cultura es farà difusió de totes les iniciatives que han sorgit per mantenir l’esperit dels equipaments públics i privats de la ciutat,  així com les iniciatives culturals individuals. L’objectiu és oferir un recull complet d’activitats que mantinguin present el teixit cultural de la ciutat. Tota l’activitat es podrà seguir minut a minut a través de les xarxes socials de Barcelona Cultura, amb les etiquetes #LaCulturaTacompanya i #Barcelonadesdecasa, i del butlletí setmanal que s’envia als subscriptors del canal.

Portes virtuals obertes a museus i centres d’art municipals, podreu visitar exposicions i sales de museus des de casa i endinsar-vos en les col·leccions d’alguns dels equipaments de la ciutat. Trobareu diferents propostes digitals creades específicament per a aquests dies al Museu del DissenyEl Born CCM, el Museu Frederic Marès, el Reial Monestir de Pedralbes, l’Arxiu Fotogràfic, el Servei d’Arqueologia, el Castell de MontjuïcLa Virreina Centre de la Imatge o la Fabra i Coats.

A més, recordeu que podeu recuperar a la xarxa, de manera oberta i gratuïta, continguts culturals com ara les conferències i xerrades de la primera edició de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta i de la Biennal Ciutat i Ciència.

Podeu consultar més informació sobre “Barcelona des de casa” a Decidim Barcelona. En aquest web trobareu més informació sobre el projecte Radars, i tota la informació sobre “La cultura t’acompanya”, a Barcelona Cultura.

Altres notícies

Sostenibilitat i propòsit: accelerant la...

26/05/2020

La Immersió Estratègica és una jornada que té per objectiu reunir la comunitat del Clúster...

Viu el Dia Internacional dels Museus des...

15/05/2020

Per primer cop, el Dia...