Barcelona Cultura

La gent del demà, protagonista de la nova edició de l’ADCE

Una nova edició de l’ADCE European Creativity Festival arriba al Disseny Hub els dies 8 i 9 de novembre, i ho fa amb la mateixa voluntat de sempre: presentar idees i models innovadors que desafien la manera de veure la creativitat, el disseny gràfic i les solucions creatives.

Amb el lema “People For Tomorrow”, la sisena edició d’aquest esdeveniment immersiu està dedicada a aquells que ja utilitzen la seva creativitat per un futur millor, perquè estan convençuts que els problemes del demà no existiran si avui s’assumeix aquest compromís. “El demà ens pertany, però necessita ser creat, protegit i nutrit per tots nosaltres. Les empreses només sobreviuran si entenen que viuen en societat”, explica Fernanda Romano, comissària del festival.

Durant els dos dies que durarà la jornada, es desenvoluparà un ampli programa de conferències inspiradores, workshops i oportunitats per al networking. Els tallers proposen definir com la creatividad i el disseny poden ajudar a transformar les idees en accions significatives i d’alt impacte. “Taboo Materials”, a càrrec de Robert Thompson, i “Future Food Scenarios”, impartit per Elsa Yranzo, són alguns exemples en què es posarà a prova la capacitat de resoldre problemes dels participants, la col·laboració entre ells i la seva innovació.

Les conferències seran el plat fort del festival, i donaran veu al talent creatiu del demà. Alguns des noms destacats del programa són el president de Mullenlowe Group, José Miguel Sokoloff; la directora creativa de Futerra, Laura Hunter; i el co-fundador de PiSchool, Jamshid Alamuti.

També tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels ADCE Awards. Els guardons reconeixen l’excel·lència creativa a Europa, i són l’única competició internacional que reuneix projectes i idees premiats en els certamens nacionals més prestigiosos de tota Europa.

Si vols assistir, pots adquirir la teva entrada aquí. No t’ho perdis!

Altres notícies

Aquest 2019 el Museu està d’aniversari

12/12/2019

Enguany el Museu del Disseny està de celebració, i és...

L’exposició del Premi Catalunya d’Ecodis...

12/12/2019

Després del lliurament del ...

Tradició i simbolisme s’uneixen a la dec...

12/12/2019

La ferradura és una forma que ja existia a la Grècia clàssica i a la Roma antiga i que ha estat present a la nostra cultura des dels...