La millor creativitat europea, al Disseny Hub Barcelona

El Disseny Hub Barcelona acollirà l’exposició Travelling Exhibition 2021. La cita, que tindrà lloc del 10 al 30 de maig, serà una mostra dels projectes guanyadors de la passada edició dels Best of European Design and Advertisting Awards, que atorga anualment l’Art Directors Club of Europe (ADCE). En total, seran 41 projectes guardonats amb l’or i 3 projectes reconeguts addicionalment amb els guardons Grand Prix, European Star-Johannes Newrkla i Genius Loci. Així el visitant, podrà descobrir les millors propostes de disseny gràfic i publicitat a nivell europeu a través de dos formats: mitjançant els plafons descriptius dels projectes i els vídeos dels guanyadors.  

Alguns dels projectes que s’hi podran veure seran The Tampon Book: a book against tax discrimination, de l’agència alemanya Scholz & Friends, Costenc, de l’agència espanyola Zoo Studio, o Agnosis Collection - World Alzheimer's Day, de l’agència Italiana SuperHumans.

Els Best of European Design and Advertisting Awards són l’únic concurs internacional que reuneix obres guardonades dels concursos nacionals europeus més prestigiosos. Aquests premis s’atorguen anualment des de 2015 i compten amb sis categories: cinema i àudio; impressió i exteriors; interactiu i mòbil; disseny; experiència de marca;i integració i innovació.

Altres notícies

Arquitectura en clau musical

04/05/2021

Organitzat per 48h Open House Barcelona, Música...

L’Enric Miralles dissenyador

04/05/2021

Del 26 de maig al 29 d'agost arriba al Disseny Hub la mostra...

La millor creativitat europea, al Dissen...

03/05/2021

El Disseny Hub Barcelona acollirà l’exposició Travelling Exhibition 2021. La cita, que tindrà lloc del 10 al 30 de maig, serà una...