La primera ADGBigTalk del 2019 ja és aquí!

El proper dimecres 30 de gener, en el marc del cicle de conferències ADGTalk, tots els apassionats del futbol, el disseny gràfic i el branding tindreu l'oportunitat de conèixer de prop com es van gestar els redissenys de marca de tres dels grans clubs europeus de futbol: Juventus, Barça i Atlètic de Madrid.

Amb el títol Design Derby, l’AGDTalk comptarà amb la presència dels tres grans estudis de disseny i comunicació que han dut a terme el rebranding dels tres grans clubs. Els creatius responsables dels redissenys, Josep Maria Mir i Roderic Molins de Summa Branding (Barça), Bruno Sellés de Vasava (Atlètic de Madrid) i Paolo Insinga d'Interbrand Milan (Juventus) presentaran el case study dels rebrandings que van dur a terme per aquests clubs en una taula rodona moderada per Astrid Stavro, reconeguda dissenyadora gràfica i sòcia de Pentagram London, l'estudi independent de disseny i branding més aclamat del món. Stavro ajudarà als convidats i públic a entrellaçar les tres experiències de redisseny de marca i encoratjarà la reflexió sobre el procés de branding, la conceptualització darrere de les propostes formals i la relació dels tres equips creatius amb la polèmica que aquestes propostes varen suscitar.

L’«ADGBigTalk Design Derby» és una mostra més de la importància del branding esportiu per a construir un llenguatge visual contundent i inequívoc, capaç d’expressar tot el seu potencial en diversos mitjans i suports i permetent la seva ràpida adaptació a la realitat comunicativa de cada moment. Us recordem que podeu veure algunes de les peces més importants de l’esport de la ciutat de Barcelona al Museu del Disseny, on podreu conèixer algunes peces comunicatives dels Jocs Olímpics de 1992 com ara la torxa olímpica o la figura d’en Cobi.

30 de gener, 19h

Disseny Hub Barcelona

Entrada: 5 euros (socis i sòcies ADG, gratuït).

L’aforament és limitat. Podeu comprar les vostres entrades aquí.

 

Altres notícies

Tot això passarà al Disseny Hub el 2020

10/01/2020

Arrenca el 2020 i el Disseny Hub Barcelona encara una àmplia programació d’exposicions, activitats i festivals...

Recta final de l’exposició temporal “Vic...

10/01/2020

L’exposició temporal ...

Exposició Premi Catalunya Ecodisseny 201...

10/01/2020

Des de mitjans de desembre, i amb motiu de l’exposició temporal...

L’ADC*E Night reuneix la millor creativi...

09/01/2020

Fa tan sols un parell de mesos que vam acollir al Disseny Hub Barcelona la sisena edició de l'ADCE European Creativity Festival, el...