L’ADC*E Night reuneix la millor creativitat europea

Fa tan sols un parell de mesos que vam acollir al Disseny Hub Barcelona la sisena edició de l'ADCE European Creativity Festival, el certamen de creativitat que reuneix ments pensants de tota Europa per presentar idees i models innovadors que desafien la nostra manera de veure la creativitat i el disseny gràfic. Sota el lema "People for Tomorrow", l'edició va posar el focus en com emprar la creativitat per construir un futur millor, ja que els problemes de demà existiran si avui assumim el compromís de solucionar-los.

Després dels dos intensos dies de Festival, l'Art Directors Club of Europe en col·laboració amb ADG-FAD torna a citar-nos al Disseny Hub el proper 23 de gener per celebrar el triomf dels guanyadors espanyols de la 28a edició dels ADC*E Awards. Popularment coneguts com "la Champions League de la creativitat", els premis tenen una particularitat: són l'única competició internacional oberta exclusivament als treballs reconeguts prèviament en competicions nacionals europees.

Com és habitual, el nostre edifici actuarà com a seu europea per al lliurament d'aquests premis en una nit amenitzada amb música en directe, cervesa i la millor creativitat. Entrada gratuïta amb registre previ. T'esperem!

Altres notícies

El Dream BIG Design escalfa motors

07/02/2020

El Dream BIG Design comença els preparatius per a una nova edició. La iniciativa, organitzada per...

In the Bauhaus Kitchen: un viatge a l’es...

07/02/2020

“L’objectiu de la Bauhaus, per descomptat, era millorar l’experiència de l’ésser humà dissenyant tot allò que l’envolta. […] La...

Quaranta anys més tard, Disueño desperta...

06/02/2020

El certamen Disueño va néixer a la Barcelona dels anys setanta per...

Torna la Mobile Week Barcelona 2020

06/02/2020

Què passarà quan les màquines siguin més intel·ligents que nosaltres? Com ens desplaçarem per la ciutat en cinc anys? Estem fent...