L’ADG-FAD assessora en el concurs de la imatge gràfica de la Diada Nacional de Catalunya

Cada Onze de Setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya, un dia en què es commemora el final de la Guerra de Successió del 1714. En concret, aquesta data permet als catalans i catalanes recordar una derrota en què es van perdre les llibertats seculars.

Per a la celebració d’aquest any, la Generalitat de Catalunya, a través de l’ADG-FAD, ha proposat que la imatge gràfica de l'11 de Setembre sorgeixi d’una acció participativa, potenciant així el talent creatiu de la ciutat. “Des de l'ADG-FAD hem assessorat en el redactat de les bases del concurs de projectes de manera que es respectessin els punts clau que demandem històricament”, expliquen des del departament de coordinació de l'ADG-FAD. 

La convocatòria ja està oberta i tots aquells professionals del disseny i de la comunicació visual que hi vulguin participar ja poden presentar els seus portfolis. D’entre tots els participants, se seleccionaran deu finalistes, que hauran de presentar una proposta d'imatge de la Diada Nacional de Catalunya de 2022 a partir d’una peça de cartelleria de mides de 70x100 cm i la idea d'aplicació en altres formats. Un jurat format per membres de la Generalitat i professionals del disseny seleccionarà la proposta guanyadora.

A més, l’ADG-FAD valora molt positivament aquesta iniciativa. “Tenir unes administracions sensibles al tema ens motiva i és bona notícia per a tot el sector en molts aspectes: feina digna, dinamització del disseny català, acostar el disseny a la ciutadania, etc.”, afegeixen.

Els portfolis es poden presentar fins al 6 de juliol a les 15 h.

Pots consultar les bases del concurs aquí.

Altres notícies

Art Photo Bcn reforça el circuït fotogrà...

16/08/2022

La novena edició de l’Art Photo Bcn arriba amb novetats. Aquest...

'Tot Cor', la nova exposició d...

22/07/2022

Del 4 d'agost al 18 de setembre de 2022 el Disseny Hub Barcelona presenta per primera vegada la col·lecció...

L’ADG-FAD assessora en el concurs de la...

04/07/2022

Cada Onze de Setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya, un dia en què es commemora el final de la Guerra de Successió del 1714. En...

Ciència, tecnologia i sostenibilitat al...

04/07/2022

Barcelona compta amb un nou programa per impulsar el turisme científic: “Barcelona, destí ciència”.

Es tracta d’una oferta en clau...