L’Enric Miralles dissenyador

Del 26 de maig al 29 d'agost arriba al Disseny Hub la mostra MIRALLES. Perpetuum Mobile, de la mà del Museu del Disseny, la Fundació Enric Miralles, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Una exposició inèdita sobre la faceta de dissenyador de l’arquitecte Enric Miralles i que forma part del cicle d’activitats “MIRALLES”, que té lloc a Barcelona durant l’any 2021 per commemorar els 20 anys de la mort de l’artista.
Per primera vegada es podrà veure mobles i objectes originalment dissenyats per l’arquitecte per a la seva pròpia casa. Es tracta de peces úniques mai reproduïdes fins ara, totes elles amb un element en comú: la mobilitat.

Per exemple, s’exposaran les taules Inestable, Dolmen, Troncos i Tropical, la prestatgeria Lelukappi inspirada en l’obra de l’arquitecte Alvar Aalto, o les cadires Nen i Sentada. Les peces es complementaran amb plans, dibuixos i croquis inèdits del procés de creació d'aquestes peces.

MIRALLES. Perpetuum Mobile compta amb el comissariat de Benedetta Tagliabue i Joan Roig, organitzat amb el suport de American Hardwood Export Council (AHEC) amb fusta donada per AE Maderas i la col·laboració de l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT

Altres notícies

La 51a edició dels Premis Laus ja és aqu...

07/06/2021

Aquest any els premis ADG Laus celebren 51 edicions. Organitzats per l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors...

Molt més que disseny

07/06/2021

Aquest mes de juny, l’alumnat d’estudis superiors de disseny i entitats en situació de vulnerabilitat seran els protagonistes. Després de quatre...

El Cruïlla XXS aterra al Disseny Hub

07/06/2021

Estrenem temporada de concerts amb el Cruïlla XXS...